Ceylan bağcıların sorunlarını çözecek

Çiftçi Malları Koruma Başkanı Rafet Altunörs,'den taleplerini dinleyen Milletvekili Ceylan, bağcıların sorunlarını çözme sözü verdi.

23 Eylül 2019 Pazartesi 19:55
Ceylan bağcıların sorunlarını çözecek

Çiftçi Malları Koruma Başkanı Rafet Altunörs, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

Ceylan’ın Çorum’da bulunan bürosunda yapılan ziyarette başında olduğu kurum hakkında bilgi veren Altunörs, büyük projelere imza atmak istediklerini söyledi.

Göreve başladıktan sonra kurumun genel durumu ile ilgili değerlendirme yaparak sorun vae ihtiyaçları belirlediklerini aktaran Altunörs, 1941 yılında kurulan Çorum Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının daha iyi hizmet sunabilmesi için destek beklediklerini vurguladı. İhtiyaçlarına yönelik taleplerini içeren bir dosyayı Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a sunan Altunörs, görev yaptığım süre içerisinde örnek işler yapma gayretinde olacağını ifade etti.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da, Çorum Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına seçilen Rafet Altunörs’ü kutladı ve görevinde başarılar diledi. Çorum Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının Çorum’a 9 ayrı bölgede faaliyet gösteren bir kurum olduğunu vurgulayan Milletvekili Ceylan, şehrin gürültüsünden kurtulup özellikle de hafta sonlarını sakin bir ortamda geçiren Çorumlular’a hizmet sunan bu kurumun taleplerini önemsediğini ifade etti. Ceylan, Çorum Çiftçi Malları Koruma Başkanı Rafet Altunörs’ün taleplerini de ilgili kurum ve kuruluşlarla değerlendireceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-09-23 20:31:05

Çoruma Torku benzeri kooperatif yüpılanması yapılmalı.

Avatar
Temel 2019-09-23 20:37:21

Bugüne kadar kimin ne sorununu çözmüş ki . Bu yıl Çorum da 300 esnaf kepek kapattı.

Avatar
Ali 2019-09-24 07:04:47

İşkura Liste yöntemi ile ( Sk parti den gidecek liste) ekeman alımına hayır

Avatar
Çorumlu 2019-09-25 11:46:17

Siz;Seçimden önce söz vermiş olduğunuz işe alım sürecini hızlandırın yoksa birileri patlayacak...A.Sami Ceylan...