Ceylan’a görevini hatırlattı

İyi Parti adayı Terlemezoğlu, AK Parti Milletvekili Ceylan'ın sözlerine tepki göstererek, yapması gereken görevlerini hatırlattı.

21 Mart 2019 Perşembe 15:58
Ceylan’a görevini hatırlattı

İyi Parti Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın bir ziyaret sırasında sarf ettiği “Çorum’da Ak Parti’nin tek rakibinin CHP olduğunu, bu seçimde ya Ak Parti ya CHP’nin kazanacağını belirterek Ceylan’ın “CHP’nin mi kazanmasını istiyorsunuz?” şeklindeki sözlerini eleştirdi.

İyi Parti Başkan adayı Terlemezoğlu, Milletvekili Ceylan’ın görevinin Yozgat’a giden ve gidecek olan devlet yatırımlarını Çorum’a getirmek olduğunu belirterek, şöyle dedi; “Sayın Vekil, siz Çorum ilinin köylerinde, ilçelerinde ve şehir merkezinde yaşayan seçmenler tarafından seçildiniz. Her ne kadar bir parti mensubu olsanız da Çorum da yaşayan sizi seçen veya seçmeyen tüm vatandaşların vekilliğini yapmaktasınız. Ak Parti-CHP arasında geçen bir seçim gibi algı operasyonları yapıyorsunuz. Size görevinizi hatırlatmaktan dolayı çok üzgünüm. Bu yaptığınız açıklama vekilliğine gölge düşürmektedir Çorum’da bir beka sorunu yoktur. Var olan sorun sorumluluğunuzu bilmemenizdir. Sizin göreviniz Ankara’da bulunup Yozgat’a giden ve gidecek olan devlet yatırımlarını yani havaalanı, demiryolu, Askeri birlik gibi yatırımları kentimize getirtmektir. Lütfen bir adayın kolunda gezmeyiniz. Ankara’ya gidiniz görevinizi yapınız. Ayrıca, siz vatandaşa ‘oy namustur’ diyorsunuz. Vatandaşın oyu ile belediye başkanı seçilen partili arkadaşınızın sebebi açıklanmayacak şekilde görevden alınmasıyla milli iradeye müdahale edildi. Vatandaşın oyu nerede?” dedi.

Son Güncelleme: 21.03.2019 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Helal olsun 2019-03-21 16:10:40

MHP liyim ama gerçekten helal olsun. Bunu bütün çorum'un demesi gerekiyor çünkü bu vekil olan şahıs artık kendini aştı.

Avatar
Atilla 2019-03-21 18:36:24

Ben Mhp nin adayına da İyi Parti'nin adayına şunu sormak istiyorum . Özgür Kilic ve chp yle ortak mi hareket ediyonuz. Bir tane Özgür Kılıç ve chp hakkında olumsuz aciklmaniz varmi eğer ben kacirdiysam hatirlatirsaniz sevinirim

Avatar
Atillaya 2019-03-21 22:17:48

Muhalefetin muhalefete muhalefet ettiğine yeni yeni şahit oluyoruz. Muhalefet genel olarak iktidara muhalefettir. Bilginize...

Avatar
Atilla ya cevap 2019-03-22 14:50:39

Çorum'da 16 yıldır akp iktidarı varken eleştirilmesi gereken CHP mı ? Eksikliklerin sebebi, problemlerin sebebi iktidarda olmayan partiler mı ? Neden elestirilsin ki. Çorum'da bir ittifakta söz konusu değil ayrıca yanlış yanlış demek gerekir.