Ceylan’ı tiye aldı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a hızlı tren ve acemi birliği göndermesi yaptı.

18 Kasım 2022 Cuma 17:26
Ceylan’ı tiye aldı

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Çorum’da bir dizi ziyaret,açılış ve incelemelerde bulundu

Parti binasında Çorum’a dair açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan'a hızlı tren ve acemi birliği göndermesi yaptı.

'AHMET SAMİ CEYLAN’LA BİRLİKTE HIZLI TRENLE GELDİK’

Özel; "Ben Çorum’a gelirken, seyahatte AK Parti MKYK üyesi Ahmet Sami Ceylan’la birlikte geldik Ankara’dan hızlı trenle. Hemen yanında da Ercan Daşdan otuyor, AK Parti İl Başkan Yardımcısı. Bizim Ahmet Sami Ceylan, ‘seni bindirmem’ diyor. Niye binmesin adam dedim; ‘Ya o eskiden MHP’liydi bu trenin yapılacağına inanmıyordu’ dedi. Bende dedim ki ‘olur mu yav dedim binsin dedim bindik’. Tren tıklım tıklım. Yer yok. Neden yer yok? Acemi Birliği’nde yemin töreni var. Bütün aileler hızlı trene binmiş geliyor. Çorum’a Acemi Birliği’ni getirmişler. Çorumlulardan şimdi bizi canlı yayından izliyor. Hızlı tren diye bir şey yok. Acemi Birliği de yok o da yalan olmuş. O yüzden sayın Ahmet Sami Ceylan’la yan yana oturamadım.' ifadelerini kullanarak; "Bir daha Çorumluların karşısına nasıl çıkacaksınız, nasıl oy isteyeceksiniz gerçekten merak ediyorum."dedi.

ÇORUM’DA YALAN RÜZGARLARI  DÖNÜYOR

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Çorum İl Başkanlığı’nda konuştu. Özel, Çorum’da yalan rüzgarları döndüğünü söyledi.

ÇORUM KADAR SÖZ VERİLİP TUTULMAYAN İL YOK

“Cumhuriyetin 2. Yüzyılına Çağrı” konulu programda partililerle söyleşi programına katılmak için Çorum’a gelen CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Çorum İl Başkanlığı’nda konuştu. Özel, Çorum’da yalan rüzgarları döndüğünü belirterek; ‘Çorum kadar söz verilip de tutulmayan bir başka il yok’ dedi.

MANİSA’DAN ÖNCE ÇORUM’UN SEÇİM SONUÇLARINA BAKACAĞIM’

‘Çorum’da bu kadar söz verilip de verdikleri sözü yerine getirmeyenleri seçim gecesi göreceğiz.’ diyen Özel; “AK Parti 81 ilde iktidar ve 81 ilde hayal kırıklıkları yaratmış. 81 ilde söz verip de verdiği sözü yerine getirmedikleri de var, yaptıkları da var ama Çorum kadar söz verilip de tutulmayan bir başka il yok. Oyu alırken kepçe ile almışlar, hizmet verirken çay kaşığını çok görmüşler. Çorum’da bu kadar söz verilip de verdikleri sözü yerine getirmeyenleri seçim gecesi göreceğiz. Valla Manisa’dan önce Çorum’un seçim sonuçlarına bakacağım. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çorum ne ile öne çıkıyor diye baktığımızda 10 yıldır yatırım programlarında söz verilip de yatırım programına alınıp yapılmayan projeleri ile öne çıkıyor.” dedi 

Son Güncelleme: 18.11.2022 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2022-11-18 17:57:19

Adam haklı . daha bahçelievlerdeki hastaneyi açacağız diye dört yıldır laklak yaptılar. osmancık, alaca, ortaköy yolu müteahidi iş bıraktı. 10 yıl geçti yollar bitmedi. tren ,havaalanı işi yozgat a tokat a gittiler

Misafir Avatar
Vurdu gol oldu 2022-11-19 21:10:59 @Osman

Çorum vekillerinin mecliste sıfır etkisi olduğu ancak bu kadar anlatılır. İl Başkanı Ahlatçı'yı atlamış

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kapakçı 2022-11-18 19:10:27

Adam olanı söylemiş.

Avatar
Ahmet yılmaz 2022-11-18 18:09:32

Bu dönem milletvekillerinin bir hizmetini gören var mı ? Hoş ,,, Üç dönem yapan Murat yıldırım ın da hizmetini gören olmadı.

Avatar
Şaşkın ördek 2022-11-18 23:56:29

CHP yı hiç sevmem ama bu defa yerden göğe kadar haklı. Bu defa Çorum çantada keklik değil.

Avatar
Kenann 2022-11-19 13:27:34

Ak Parti'ye oy veren kişi olarak söylüyorum Adam haklı Bizim vekillerin hepsini topla ikiye katla bir vekil etmezler. Maalesef durum budur

Avatar
19, 19 2022-11-18 21:45:42

Bu anlatım tarzından çok etkilendim, oyum sizin partinize. Kimse böyle eleştiremez di, daha önce Çorum a neden gelmedin ki?

Avatar
Şey yapıyorsun 2022-11-18 18:57:12

Sağlam şey yapmış:))) Ama ASC bunun altında kalmaz. Hızlı treni hemen getirir, acemi birliğini de kurar :)))

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-11-18 17:42:18

Güzeli söylüyorsunuz da, sormazlar mı solunuz tarafınız da oturan, TUFAN KÖSE ÇORUM İÇİN NE İFADE EDİYOR. Muhalefet Milletvekili dediğin SEÇİLDİĞİ ŞEHRİN SORUNLARIYLA İLGİLENİR. TUFAN KÖSE ÇORUM'UN YAPILMAYAN YARIM BIRAKILAN YATIRIMLARINI ULUSAL KANALLAR DA NEDEN ANLATMAZ. TUFAN KÖSE MUHALEFET MİLLETVEKİLİ YOKSA İKTİDAR MİLLETVEKİLİ Mİ BİLMİYORUZ. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....