CHP kongresine geliyor

23 Şubat'ta yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi'ne Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal katılacak.

19 Şubat 2020 Çarşamba 11:55
CHP kongresine geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 10.00’da Devlet Tiyatro Salonu’nda yapılacak. İl kongresiyle partide kongre süreci tamamlanacak. Kongrenin divan başkanlığını ise Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal yapacak.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, kongreye Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın da katılacağını açıkladı.

Kendisinin il saşkanlığına tekrar aday olmayacağını hatırlatanTüfekçi, “aday olan veya olabilecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak, aydınlık günlere ulaşmada ve partimizin iktidara gelmesi noktasında elimden gelen tüm gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Partimin hizmetkarı olmaya devam edeceğim.” dedi.

Tüm partilileri kongreye davet eden Tüfekçi, İl Kongresinin demokratik bir ortamda, partinin ruhuna, yapısına yakışır bir olgunlukta yapılacağına yürekten inandığını vurguladı.

300 delegenin oy kullanacağı kongrede 20 asil, 20 yedek İl Yönetim Kurulu, 9 asil, 9 yedek Disiplin Kurulu ve 8 Büyük Kongre Delegesi seçilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.