CHP sorun dinledi

Küçükerikli Köyü Muhtarı Celal Akşit ve köy halkıyla görüşen Cengiz Atlas, özellikle köyün içinden geçen kanalın tehlike taşıdığını, sık sık hayvanların kanala düşerek zarar gördüğünü ifade etti.

27 Eylül 2013 Cuma 09:26
 CHP sorun dinledi

Küçükerikli Köyü Muhtarı Celal Akşit ve köy halkıyla görüşen Cengiz Atlas, özellikle köyün içinden geçen kanalın tehlike taşıdığını, sık sık hayvanların kanala düşerek zarar gördüğünü ifade etti.

Tarım ve hayvancılıkla geçinmeye çalışan Küçükerikli halkının ekonomik durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirten Atlas, “AKP’li yöneticilere söylediklerimizi duvara söylesek dile gelirdi. Küresel şirketlerin oyuncağı haline gelen ülkemizde tarım ve hayvancılığının iktidar eliyle nasıl yok edildiğini görmemek için kör olmak gerek.” dedi.

Uğurludağ’ın Küçükerikli köyünü ziyaret eden CHP İl Başkanı Cengiz Atlas ve beraberindekiler, köylülerle görüşüp, sorunlarını dinlediler. Uğurludağ İlçe Başkanı Yusuf İpek’in İl Genel Meclisi adayı olmak için istifa etmesi nedeniyle yerine atanan Hünkâr Akbulut da ziyaretlere katıldı.

İl Sekreteri İsmail Ardık, yöneticiler Şefika Kuzu, Ali Bükücü, Ali Gökay ve Merkez İlçe Yöneticisi Tatlı Can’la birlikte Küçükerikli’de vatandaşlarla sohbet eden Atlas, AK Parti hükümetini de sert sözlerle eleştirdi.

Tarım ve hayvancılıkla geçinmeye çalışan Küçükerikli halkının ekonomik durumunun her geçen gün kötüye gittiğini belirten Atlas, AK Parti’nin yıkım politikalarının en çok köylerde hissedildiğini belirterek, “AKP’li yöneticilere söylediklerimizi duvara söylesek dile gelirdi. Küresel şirketlerin oyuncağı haline gelen ülkemiz tarım ve hayvancılığının iktidar eliyle nasıl yok edildiğini görmemek için kör olmak gerek. AKP’li yöneticiler gelsinler köyleri gezsinler. Binlerce liraya malettikleri hayvanlarının para etmediğini gören yetiştiricileri dinlemeye yürekleri varsa buyursunlar gelsinler. Hayvan Pazarı’na davet ediyoruz gelmiyorlar, köylere çağırıyoruz gelmiyorlar.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 27.09.2013 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.