Çorum BBP yöneticileri istifa etti

Büyük Birlik Partisi Çorum Teşkilatı’nın bazı yöneticileri partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

04 Kasım 2020 Çarşamba 20:35
Çorum BBP yöneticileri istifa etti

Büyük Birlik Partisi Çorum Teşkilatı’nın bazı yönetici ve üyeleri partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifaya ilişkin Parti Kurucusu ve Disiplin Kurulu Üyesi Nihat Argut, Önceki Dönem İl Başkarnı ve Disiplin Kurulu Üyesi Erdal Özkan, İl Başkan Yardımcısı Ömer Karabaş, Önceki Dönem Merkez İlçe Başkanı ve Disiplin Kurulu Üyesi Aziz Döngel, İl Başkan Yardımcısı Halim Dişyar ve Merkez İlçe Yöneticisi Hasan Karabaş tarafından yapılan ortak açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Büyük Birlik Partisi’nin son birkaç yıldır siyasi duruşuyla ile sıkıntılarımız vardır. En son kongrede anti demokratik davranışların olması tamamen sivil ve demokratik bir parti olarak kurulmuş olan BBP’nin rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu davasından uzaklaşmış olduğunu gördüğümüzden, bu şartlar altında BBP’de hizmetin mümkün olmayacağına karar verdik. Gördüğümüz lüzum üzerine istifa etmeyi uygun bulduk.

Cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu’nun şu ifadesi bizim bugün savunduğumuz değerleri ve istifamızı özetlemektedir. İtiraz ve eleştiriyi isyan, dalkavukluğu itaat, ilke ve dürüstlüğü aptallık, fikirlerin serbestçe söylenmesini ihanet gören anlayışları reddediyoruz.”

Son Güncelleme: 05.11.2020 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2020-11-04 22:45:48

İstifa eden arkadaşların profili Genel merkezle uyuşmadığı için. Çünki istifacı Zatlar ittifaktan rahatsız. Onlar diğer ittifaka daha neyilli ayrıca BBP den istikbal menfaat göremeyeceklerini düşünerek istofa ederek bari tanınalım gündem olabilelim çabasındalar. Yazık. Ülke menfaati falan hikaye.

Avatar
Murat 2020-11-04 22:13:39

Niye ki hukumetin yanında durduğu içinmi istifa ettiniz.sizden daha iyileri gelir inşAllah

Avatar
Alp 2020-11-05 10:20:04

Murat denilen şahsın BBP'ye hiç oyu nasip olmamıştır, oyu nasip olmayanın emeği bile yoktur burada başta Nihat Argut veya diğer arkadaşları(hepsini katmıyorum) eleştirmesi ona düşmez. Metni okumadan işkembeden yorum yapmış. Lider sultasını yıkan bir kadro son kongresinde adaylarını salona almadı kavga döğüş anca girebildi adamlar. Tepkileri bunadır. Ha bana kalırsa Destici genel başkan olduğu ilk günden istifa etmeleri lazımdı orası da ayrı. Destici ile aynı partide siyaset yapmaktansa köşeme çekilmeyi yeğlerim. 15 Temmuz'a kadar FETÖ'yü destekleyen açıklamaları vardı adamın. Alın tepe tepe siz kullanın şimdi Murat.

Avatar
Sungur 2020-11-04 21:08:57

BBP 2009 dan sonra bitmiştir. 17-25 ten sonra ise çizgileri falan kalmamıştır.

Avatar
Çorumlu Çavuş 2020-11-04 23:52:18

İstifa eden isimler için kötü söz söylemek doğru değil. Hepsi değerli ve saygın isimler. Çorum'da samimi ve milliyetçi adam gibi adamlar. BBP son zamanlarda yanlış sularda yüzüyor ki onlarda tepkilerini ortaya koymuşlar. Hiç kimsenin BBP kapısını açmadığı dönemde partiyi yaşatan delikanlılar bunlar. Zalimin zulmüne engel olamıyorsanız yanında durmayın.

Misafir Avatar
EC 2020-11-05 14:47:34 @Çorumlu Çavuş

Yanlış su derken nerede yüzüyor yazında bizde öğrenelim ucu açık cümle kurmayın

Beğenmedim! (1)
Avatar
Kenann 2020-11-05 11:06:34

BBP'si; Rahmetli Muhsin başkanla misyonunu tamamladı, ondan sonraki genel başkanlar birilerinin payandası oldu. Şu anda BBP neyi savunuyor, neyi eleştiriyor belli değil, DESTİCİ Kendisini vekil yaptı sonrası yok. Vekil olarak da yaptığı bir halt yok... Meclis içerisindesin İktidar Milletvekili gibisin..

Avatar
Murat 2020-11-05 19:29:59

Alp isimli arkadaş evet doğru desticinin önceki profilinde sizin bahsettiginiz yanlısları vardı. Ama o yönde eğilimler aha şimdi istifa eden beylerin ortak muhabbetlerinde her zaman var. Cumhur ittifakı düşmanlığı..Bunu kim yaparsa bulunduğu safı söylesin bi..Chp-İp-Hdp ...nin safı.

Avatar
Yasemin 2020-11-06 09:47:34

BBP partisi, Hangi çizgisini bozmadı diyelim şuna Cumhurbaşkanımız yanındadır, chphdpip saadet e zıdlar,