Çorum'da ittifak gündemde

CHP-İyi Parti'nin Çorum'da ittifakı görüştüğü belirtildi.

07 Şubat 2019 Perşembe 07:49
Çorum'da ittifak gündemde

CHP-İYİ Parti Çorum’da ittifak yapabilir. Gazete Duvar’ın haberine göre CHP-İYİ Parti arasındaki yerel seçim ittifakının daha da genişlemesi gündemde. İki partinin ayrı ayrı adaylarla seçime gireceği bazı il belediyelerinde adayların teke düşürülmesi konuşuluyor.

CHP-İYİ Parti yerel seçim ittifakında 23 büyükşehir, 27 il olmak üzere toplam 50 kentte iş birliği kararı alındı. Karar bir protokol ile kamuoyuna ilan edildi ama çalışma durmadı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Görüşmelerimiz devam ediyor. İki partinin adayı da olan bazı yerlerde tek adaya düşürebiliriz. Süreç içinde gelişmeleri takip edip bu anlamda kazanabileceğimiz yerleri tekrar değerlendirebiliriz. Bu İYİ Parti için de bizim için de geçerli” dedi.

ÇORUM, AMASYA, KÜTAHYA’DA İŞBİRLİĞİ OLABİLİR

Edinilen bilgiye göre hem il hem de ilçe düzeyinde görüşmelerin devam ettiği iller arasında Çorum, Amasya ve Kütahya var. Bu illere eklemeler olabileceği konuşulurken, görüşmelerin sadece ilçeler bazında da kalabileceği ifade ediliyor. İki parti arasındaki tüm görüşmeler aday listelerinin seçim kurullarına teslim edileceği 19 Şubat öncesinde bitirilmiş olacak.

Son Güncelleme: 07.02.2019 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çağdaş 2019-02-07 09:36:11

çorumda iddifak milletimiz nezlinde halil ibrahim aşkın üzerinde sağlanmış sağduyuda birleşmiştir bu iddifakın üzerine yapılabilecek iddifaklar kumdan kalelerdir ve yıkılmaya mahkumdur