Çorum İyi Parti yönetimi istifa etti

İyi Parti Genel Merkezi'nin talebi doğrultusunda Çorum teşkilatı istifa etti.

03 Eylül 2018 Pazartesi 13:06
Çorum İyi Parti yönetimi istifa etti

İyi Parti Genel Merkezi’nce 81 ilde teşkilatların istifası istenmişti. Bunun üzerine İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Özsaçmacı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi; şöyle dedi; “30.08.2018 tarihli başkanlık divanımızın almış olduğu yenilenme çalışmalarına imkân ve fırsat vermekle birlikte, yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla il başkanları ve il yönetim kurullarının birlikte istifa etmeleri yönündeki tavsiye kararı tarafımıza tebliğ edilmiş olup; İl yönetim kurulu üyelerimiz ile yapılan toplantı neticesinde, tamamının il yönetim kurulu üyeliğinden istifa edilmesi yönünde görüş birliğine vardığından, başta il başkanı olarak ben ve tüm yönetim kurulu üyelerimiz bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayız.

Genel merkezimizin olağanüstü kurultay sonrası teşkilatlar nezdinde yenilenme çalışmalarını hızlandırması ve katkı sağlaması açısından üzerimize düşen sorumluluğu gerçekleştirmenin huzurunu yaşamaktayız.

Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet bilenler, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar İYİ Parti’yi anlayamayacaklar.”

Son Güncelleme: 03.09.2018 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.