‘Çorum’a ne getirebiliriz?’ ziyareti

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, TSO ve Borsa ziyaretinde Çorum'a neler getirebileceklerinin hesabını yaptıklarını belirtti.

04 Mayıs 2019 Cumartesi 17:36
‘Çorum’a ne getirebiliriz?’ ziyareti

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 
AK Parti İl Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Ahlatcı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya ve Borsa Başkanı Naki Özkubat ile bir araya gelerek havaalanı, demiryolu projesi, Çorum’un tarım ve hayvancılık sektörlerinde yaşanan sorunlar ile çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu. 
Amaçlarının Çorum’u her alanda bir adım ieri taşımak olduğunu dile getiren Ahlatcı, şehrin gelişmesinde lokomotif olan Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın her zaman yanında ve her alanda işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. 
Yönetim olarak tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Ahlatcı,“Amacımız ortak akılı kullanarak ne üretebiliriz, Çorum’a ne getirebiliriz ve ne elde edebiliriz. Bununla ilgili uzun zamandan beri çalışma içindeyiz. Bu konuda da sizlerin katkılarını bekliyoruz. Çorum hepimizin. Biz burada yaşıyor, burada kazanıyor ve paramızı da burada harcıyoruz. Biz Çorum’u ne kadar yaşanabilir hale getirirsek bunun hepimizin faydasına olacağının bilincindeyiz. Çorum sanayi, tarım ve turizm şehri. Sanayimizi, tarım ve hayvancılığımızı daha da geliştirmemiz gerekiyor. Bunları geliştirirken de ezbere işlerden çok reel işleri konuşmamız lazım. Var olanları da rehabilite etmemiz gerekiyor. Artık hedefsiz ve plansız bir şey olmuyor. Yapılacak çalışma ve projeler noktasında da, elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.


İHA

 

Son Güncelleme: 04.05.2019 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Boş laf 2019-05-05 09:32:01

Çorum ağzıyla yazayım.Heç bi şey getiremezsiniz.Siyasetçinin yaptığı laf-ı güzaftır.(1)Yıllardır ne getirdiğinizi ve hiç bir hizmet ve yatırım getiremediğinizi gördük.
(1) Laf-ı güzaf:Boş laf

Avatar
Vatandaş 2019-05-04 22:38:01

Havaalanı, YHT, kanayolu ağı, Askeri TUGAY, POLİS EĞİTİM MERKEZİ,
Tarımsal alanda ırmak iyi kullanıp susuz adaziler sulanmalğ, bodur ihraç meyvecilik, bisküvi gıfret fab, Fuar faaliyetleri ve futboy
L müsabakaları getirilmesi kanımca iyi olu.

Avatar
Avrupa’dan 2019-05-05 00:57:03

Sayın Başkan Çorum’un birinci önceliği havaalanı, havaalanı gelirse turist, işadamı... her şey gelir Çorum’a...
Size güveniyoruz, sizin döneminizde Çorum hakettiğini alacak inşAllah, demeçlerinizi ilgiyle okuyor, takip ediyoruz. Bilhassa havaalanı hususundaki ilginiz bizi umutlandırıyor.

Avatar
Metin 2019-05-05 23:09:52

HAVALANI getirelim Çorum uçsun...

Avatar
Çorumlu 2019-05-18 23:41:26

HAVAALANI
HAVAALANI
HAVAALANI
HAVAALANI
HAVAALANI

Avatar
Ortaköylü 2019-05-18 23:45:42

HAVAALANI, YHT, POLİS OKULU, ACEMİ ASKERİ BİRLİĞİ, İLÇELERİN YOLLARININ YAPILMASI

banner165