Çorum’dan üç isimle görüştü

AK Parti’den üç isim Ulaştırma Bakanı Cahit Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede muhtemelen havalanı meselesi gündeme geldi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 17:23
Çorum’dan üç isimle görüştü

AK Parti’den üç isim Ulaştırma Bakanlığı’nı ziyaret etti.

Çorum AK Parti’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ı ziyaret ettikleri duyuruldu.

Yapılan açıklamada, görüşmeyle ilgili “Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turan ile ilimizi ziyaretinde belirttiğimiz taleplerimiz hakkında istişarelerde bulunduk.”denildi.

Hatırlanacağı üzere Ulaştırma Bakanı Cahit Turan yerel seçim öncesi Çorum ziyaretinde teşkilatlarla buluşmuş, burada kendisine şehrin müstakil havaalanı talebi iletilmişti.  Bakan Turan da, fizibilite çalışması yapılması talimatı vermiş, çıkacak sonuca göre gerekli değerlendirmenin yapılacağını ifade etmişti.

Bakan Turan'ın ziyaretinde ayrıca Kırkdilim başta olmak üzere ilçe karayolu ağı hususunda talepler gündeme gelmişti.

İLK AÇIKLAMA GELDİ
Öte yandan AK Parti heyetinden Ulaştırma Bakanı Cahit Turan ziyaretine ilk kısa açıklama ilk açıklama Twitter’dan yapıldı. İşte o açıklama: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan’ı ziyaret edip, başta Çorum Havaalanı yapılmasına dair girişimlerimizi ve Osmancık/Çorum, İskilip/Çorum ve Ortaköy/Çorum yollarının yapımına ilişkin görüşmelerde bulunduk.”

 

Son Güncelleme: 09.05.2019 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2019-05-08 22:31:49

Havaalanı Çorum’un vazgeçilmezi, yapılmazsa ak parti Çorum’da daha çok düşer. Yüzde altmış küsurdan kırk küsura düştü hatırlayın

Avatar
Osman 2019-05-08 18:01:16

Kırkdilim in ne önceliği var . Oraya harcanacak para ile hem iskilip hem de Osmancık yolu bitet

Avatar
abdullah 2019-05-08 18:24:44

EROL kavuncu yu niçin götürmediniz.bir sonuç da çıkmamış ki sonuçta açıklama yok.

Avatar
vatandaş 2019-05-08 20:57:31

Niye hep beraber gidilmemiş ki

Avatar
Çorumlu 2019-05-08 22:34:14

Ulaştırma Bakanı kendi memleketine Trabzon’a daha büyük bir havaalanı yapılacağına dair demeç vermişti, Çorum merkez nüfusu Trabzon’dan daha fazla, artık Çorum’a da havaalanı ya pıl ma lı.