Cumhur İttifakı'nda gündem 2023

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhur İttifakı paydaşı Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

10 Haziran 2022 Cuma 21:50
Cumhur İttifakı'nda gündem 2023

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Cumhur İttifakı paydaşı Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. BBP ziyaretine  AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aktı, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Belediye Meclis Üyesi Kenan Özüyağlı katıldı.

Milletvekili Kavuncu ve beraberindekileri Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şakir Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Arslan ile parti yöneticileri karşıladı.

Yeniden büyük güçlü Türkiye için, ülkemizi küresel aktörlerden biri yapacak hedeflere emin adımlarla beraber yürüdükleri BBP’yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Kavuncu, şöyle dedi: “Ülkemizin içinden geçtiği şartları, devletimizin bekasını, ülkemizin birliğini, bütünlüğünü ve vatandaşlarımızın huzurunu, refahını daha da yükseltmek için yapılabilecek çalışmalar ile ilimizin beklenti ve talepleri hususlarında istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Cumhur ittifakının 2023 zaferi için verimli bir saha çalışmasını nasıl yürütebileceğimizi konuştuk.

Dünya menfaati için doğrularından, memleket sevdasından hiçbir zaman vazgeçmeyen, kalbinde bayrak, millet sevdası ve Türkiye'nin bağımsızlık aşkı ile gerektiğinde bedel ödeyip asla boyun eğmeyen şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkeye ve millete ömrünü adamıştır. Bu gün Muhsin Başkanın açtığı yolda bayrağı devralarak BBP Genel Başkanı değerli devlet ve siyaset adamı Mustafa Destici Beyin liderliğinde birlikte yol yürüyen kardeşlerimizle aynı idealleri ve aynı mefkûreyi paylaşıyoruz.
Bu nedenle bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Büyük Birlik Partili kardeşlerimizle birlikte milletin adamları olarak; ülkemiz, milletimiz için en iyisini yapmak adına omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye için inandığımız yolda hep birlikte ihlasla, fedakârlıkla, samimiyetle, gayretle çalışacağız.

Yerli, milli ve cesur duruşumuzla aziz milletimizin kalbindeki yerimizi koruyarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde ülkemizi 2023 hedefimize, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza milletimizin desteğiyle hep birlikte kavuşturacağız inşallah.
Büyük Birlik Partisi Çorum İl Başkanı kardeşim Şakir Yıldırım'a, kıymetli Merkez İlçe Başkanımız Ali Arslan'a ve çok değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretimizde gösterdikleri samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz."

Son Güncelleme: 10.06.2022 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uyy 2022-06-10 22:13:18

Millet ekmek bulamazken kuzu kestirmeye devam diyonuz yani!

Avatar
Oy moy yok. 2022-06-11 10:20:59

Mazot, benzin kac lira onu biliyomusunuz ? Birbirinize gaz vereceginize koylere gidin ciftcinin durumunu sorun, yoldan gecen kamyonlari , otobusleri durdurun onlarin halini sorun. Turan Candan'i almis yanina siir okumaya gitmisler. Madem bu kadar BBP duskunuydunuz, fetöcüler ile is birligi yapip Muhsin Yazicioglu'nu kimlerin öldurttugunu ortaya cikarin ? Ama nerdeee. Anca laf , anca sov bizim sakallinin isi

Avatar
Emekli 2022-06-11 10:33:01

Milletin yanından çoook uzaklaştınız. Dar belirlileri unutup onları çoook yüksek enfilasyonla çoook zor durulara düşürerek,faizcilerin,dövizcilerin,ihracatcıların kısacası % 10 zenginlerin partisi oldunuz. Önceden ülkenin % 70 gariban, orta gelirli milletin partisinden çoook uzaklaştınız. Milletimiz yediği ayazı unutmaz. Sandıkta sizi şok dolabında donduracağız