DEVA sahaya indi

DEVA Partisi Çorum İl Teşkilatı İskilip’i ziyaret etti.

18 Ağustos 2020 Salı 18:00
DEVA sahaya indi

DEVA Partisi Çorum İl Teşkilatı Bayat ve İskilip’i ziyaret etti.


İlk ziyaret Bayat’ta gerçekleştirildi. 11 Ağustos tarihinde Bayat’ta yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden  Ömer Çetin ve torunları Elif Naz ile Ela Çetin'in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirildi.


Ziyarete Deva Partisi İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özateş, Orhan Veli Yalçın, Yunus Emre Özdemir, Halil Afşar, Cihat Eker ve Deva Partisi Bayat İlçe Başkanı Yaşar Sarıkaya katıldı.
Deva Partisi Çorum İl Teşkilatı acılı ailelere tekrardan başsağlığı dileklerimizi iletirken, vefat eden lere Allah' tan rahmet, ailelerine sabırlar diledi.

İSKİLİP ZİYARETİ
DEVA Partisi İl Başkanı Vargeloğlu ve parti yöneticileri daha sonra İskilip Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu'yu ziyaret etti. Uslu’ya gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürü edildi.

Son Güncelleme: 18.08.2020 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.