Dijital açılış

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın gerçekleştireceği genel merkez açılış dijital olacak.

07 Temmuz 2020 Salı 13:38
Dijital açılış

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın gerçekleştireceği açılış, corona virüsü salgını nedeniyle “Dijital” olacak. Böylelikle Türkiye'nin ilk dijital genel merkez açılışı yapılacak.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın gerçekleştireceği açılış, corona virüsü salgını nedeniyle “Dijital” olacak. Böylelikle Türkiye'nin ilk dijital genel merkez açılışı yapılacak. Ali Babacan açılışı 81 ilden gönüllülerle birlikte gerçekleştirecek.
Saat 18.00-19.00 arasında düzenlenecek dijital açılış için internet üzerinden de canlı yayın yapılacak. Ali Babacan'ın kurduğu Deva Partisi'nin olduğu bölgede İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nin de genel merkez binası bulunuyor. Böylece 3 yeni parti komşu oldu.
Kaynak: Medyaradar

Son Güncelleme: 07.07.2020 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasemin 2020-07-07 14:56:44

Siyonist yahudiye haçlılara uşaklık yapan partiler.amaciniza ulasamiyacaksiniz, büyük israil projesine oy yok

banner165