Dodurga’da 3 yatırımı inceledi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum'un Dodurga ilçesinde inceleme yaptı, 3 ayrı yatırım hakkında konuştu.

11 Ağustos 2020 Salı 23:11
Dodurga’da 3 yatırımı inceledi

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum’un Dodurga ilçesinde TOKİ konutları inşaatı, yüzme havuzu ve sosyal tesis yatırımları hakkında konuştu.. Kaya'ya Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın bilgi verdi.


160 TOKİ KONUTU
Dodurga’ya söz verdikleri 100’ü 2+1, 60’ı 3+1 olmak üzere toplam 160 konut, cami ve ticarethaneden oluşan TOKİ yatırımlarını inceleyen Kaya, konutların yüzde 60 oranında tamamlandığını,  kalan kısımların da yıl başına kadar bitirilip hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.


BENZERİNE AZ RASTLANAN SOSYAL TESİS
Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından yapılan ve bir dönem kullanılan sosyal tesis ve yüzme havuzunu yatırımını girişimleri ve Gençlik ve Spor Bakanı’nın oluru ile Dodurga Belediyesi’ne kazandırdıklarını aktaran Kaya, tesislerin bakanlık tarafından yeniden yapılarak bölgenin ve Çorumlu’nun hizmetine sunulacağını belirterek, sosyal tesisin benzerine nadir rastlanan hizmet olacağını kaydetti.


FONKSİYONLU SOSYAL TESİS
Milletvekili Kaya, Dodurga Belediyesi tarafından yaptırılan 1000 metrekare alanda sinema salonu, düğün, nişan ve mevlit yemekleri için yapılan bina, mutfak ve müştemilatında çevre düzenlemesi yapılarak kır düğünü ve yemek organizasyonlarının yapılacağını kaydetti.
İlçeye kazandırılan 3 büyük yatırımın bölgeye hayırlı olsun temennisinde bulunan Kaya, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.08.2020 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halim 2020-08-12 14:27:52

Eczacı N, Elektrikçi M den başka kimse kalmamış. Sayın O Osmancık sanayi esnafı sizi bekliyor. Ortalık yangın yeri sanayi bitmiş. Bir ziyaret edin gari

Avatar
Ali alooooo 2020-08-12 16:30:20

varlığın ve yokluğun belli değil çorum halkının sorunlarını dert edinirsen sorumluluk şuuruyla hareket edersen bu halk sana minnettar olur .....