Erdal Kınıklı adaylığını açıkladı

Erdal Kınıklı MHP Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat etti. Parti merkezinde düzenlediği basın...

15 Mart 2015 Pazar 18:04
 Erdal Kınıklı adaylığını açıkladı


Erdal Kınıklı MHP Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat etti. Parti merkezinde düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kınıklı, ülkücülerin kaderini belirlemek için el ele olma ve çalışma zamanını yaşadıklarını bildirdi.


MHP İl Başkan Yardımcısı İhsan Çıplak, MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan ve partililerin katıldığı basın toplantısı ile kendisini tanıtan ve bu zamana kadar üstlendiği görevlerini anlatan Kınıklı, toplumun tüm katmanlarının sorunlarını iyi bildiğini ve çözümü için hizmet edeceğini dile getirdi.


Erdal Kınıklı, müracaat dosyasını İl Başkan Yardımcısı İhsan Çıplak'a teslim ettiği toplantıda şu açıklamaları yaptı, "Ben burada sefalar sürmek için aday adayı olmadım. Şu anda karşınıza 12 Eylül sonrası, partimizin ilimizde teşkilatlanmasında tepeden tırnağa MÇP'den bu güne tüm dönemlerinde gerek yönetim gerekse bir nefer olarak bulunmuş bir kardeşiniz, bir ülküdaşınız olarak bulunmaktayım. Partimizin en ücra köşesinde bulunan bir köyümüzde ki gönüldaşımızı da, Ankara'da genel merkezde bizi temsil eden yöneticilerimizi de çok iyi  tanıdığımı düşünüyorum.


Bu toplumun içinde yaşıyorum ve yaşarken de toplumun değişik katmanlarında birtakım görevlerde bulunuyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse Pankobirlik'te denetçilik yaptım. Ziraat Odası başkanlığı yaptım ve yaparken çiftçinin sorunlarını öğrendim. Sanayicilik yaptım üretmenin zorluklarını biliyorum, nakliyat yaptım şoför ve nakliyatçı esnafının sorunlarını öğrendim. Yani temsilde hata olmasın biz sadece teoride değil pratiğini de yaparak öğrendik. Sorunları sonuç olarak toplum meselelerini en iyi bilen ve bu meseleleri ilgili ve yetkili kurum ve kuruluşlara aracısız direk olarak bildirmek adına böyle bir yola çıktım.


Ocaklarımız ki bu hareketin lokomotifidir, onu anlayamayandan bu hareketi ve davayı anlamasını beklemek doğru bir davranış değildir. İtiraf etmek gerekirse burada bu kimlikle karşınıza çıkma kararı kolay olmadı ve hala benim için çok zor olmasına rağmen, bugünden sonra yeni dönemin milletvekili aday adayı olarak ve inşallah sizlerin desteği ile seçilirsem Milletvekili adayı Erdal Kınıklı olacağım. Bu yarış artık tek başına koşulabilecek bir yarış değil.


Engelli bir parkurda, inanılmaz sürprizlere hazır olarak birlikte koşacağımız bir yarış. Bu yarışta dün olduğu gibi yarın da bana ve partimize çelme takmaya kalkışanlar, bizi yarış dışına atmaya çalışanlar olacaktır. Dün olduğu gibi yarın da bize , ortak kaygılarımıza, ortak sevdamıza, ülkümüze davamıza, ortak geleceğimize sahip çıkmanızı istiyorum. Sizlerin Çorum'a sahip çıkacağınızı biliyorum ve gücünüzü, desteğinizi bekliyorum. Bunu başarabilecek gücümüzün, yüreğimizin var olduğunu biliyorum.


Ülküdaşlarımızın kader çizgisini değiştirmek için şimdi el ele, gönül gönüle zorlu yollara düşme zamanı. Bu güzel, bu dürüst, bu tertemiz insanların aşına, işine, geleceğine sahip çıkma zamanı. Kaderimize sahip çıkma zamanı, Bu yarışa, bu sevdaya emeğini, yüreğini, gücünü, desteğini, hangi boyutta olursa olsun katkısını koyacak gönül erleri olacağız. Çorumlu hemşehrilerimize hizmet etmek bir şereftir."



Son Güncelleme: 15.03.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.