Fatih Erbakan yarın Çorum’da

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı Genel Başkan Dr.Fatin Erbakan’ın katılımı ile yarın gerçekleştirilecek..

29 Haziran 2019 Cumartesi 11:10
Fatih Erbakan yarın Çorum’da

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı Genel Başkan Dr.Fatin Erbakan’ın katılımı ile yarın gerçekleştirilecek..

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş’ın verdiği bilgiye göre, partisinin 1. İl Kongresi’ne Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılacak. 30 Haziran Pazar günü saat 15.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek kongre ile ilgili Taş, “Yeniden Refah Partisi olarak bizler kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Bizler bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek için geliyoruz. Yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için, yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Sultan Abdülhamit Han’ın çok kıymetli torunu, şehzademiz Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, bu ikinci 40 yıl yolculuğuna bizimler beraber çıkıyor, omuz omuza çıkıyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.