Gelecek sordu: Ceylan mı, Belediye mi?

19 Nisan 2022 Salı 13:14
Gelecek sordu: Ceylan mı, Belediye mi?

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Çorum Belediyesi ile Çorum Ulaş A.Ş. arasında toplu ulaşımda yaşanan sorunu ve gelişmeleri değerlendirdi.

VATANDAŞIN MAĞDUR EDİLMEMESİNDEN MEMNUNUZ

Derin yaptığı açıklamada, bu süreçte vatandaşların mağdur edilmemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çorum Belediyesi’nin kamuoyuna yaptığı son dakika açıklamaya dikkat çekti.

CEYLAN VE BELEDİYE'NİN AÇIKLAMALARINA DİKKAT ÇEKTİ

Çorum Belediyesi’nin yaşanan süreçte herhangi bir arabuluculuk veya hakemlik girişiminde bulunulmadığını duyurduğunu, ancak AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın ise arabuluculuk yaptığının görüldüğünü, söz konusu açıklamaya bir anlam veremediklerini ifade etti.

ÇORUM'DA YÖNETİM KRİZİ İDDİASI

Çorum’da bir yönetim krizinin yaşandığını iddia eden Derin, “Bu kriz ortamı Milletvekili Ceylan’ın girişimleriyle mi tatlıya bağlandı yoksa Çorum Belediyesi’nin dik duruşuyla mı?” diye sordu.

İNANDIRICILIKLARINI KAYBEDİYORLAR

Vatandaşların farklı farklı açıklamalar yüzünden kime inanacağına güveninin kalmadığını vurgulayan Derin, “Sizler bu şehri yönetemiyorsunuz. AK Parti’nin bu ülkeyi de bu şehri de yönetecek artık mecali kalmamıştır” ifadelerine yer verdi.

DEVLET CİDDİYETİ İLE BAĞDAŞMAZ

Devlet yönetiminin ciddiyet istediğini hatırlatan Derin, sosyal belediyecilik adına yola çıkanların esnafa ve şoföre rest çekmemesi gerektiğini, varsa ortada bir mağduriyet bunu gidermesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 20.04.2022 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.