'Gönül alma' seferberliği

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev alanlar ile buluşma planı hazırlandı.

29 Haziran 2022 Çarşamba 14:04
'Gönül alma' seferberliği

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar, ihraç edilenler ve başka partilere geçenler hariç olmak üzere, tüm eski il-ilçe başkanları, gençlik-kadın kolları başkanları ve mahalle başkanları ile buluşma planı hazırlandı.

Türkiye Gazetesi’nden Yücel Kayaoğlu imzalı habere göre; AK Parti yönetimi, eski kadrolarda 2023 seçimlerinde birlikte çalışmak, kırgın ve küskün olanları yeniden partiye kazandırmak için ‘Gönül alma’ seferberliği başlattı. AK Parti’de bir süredir, 2023 seçimleri için parti tabanına yönelik hazırlıklar yapılıyor. Bu kapsamda, partinin kuruluşundan bugüne kadar, ihraç edilenler ve başka partilere geçenler hariç olmak üzere, tüm eski il-ilçe başkanları, gençlik-kadın kolları başkanları ve mahalle başkanları ile buluşma planı hazırlandı. 81 ilde il-ilçe yönetimleri eski kadrolarla toplantılar yaparak, 2023 seçimi için destek talebinde bulunuyor. Genel Merkez yönetimi de geçen hafta eski il başkanlarını Ankara’da topladı. Bu toplantılarda, parti yöneticileri eski kadrolara “AK Parti’de eski ve yeni diye bir ayrım yok. Herkes bu davanın sahibidir” diye seslenildi ve mevcut il yönetimleri ile sahada birlikte çalışma yapmaları istendi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ramazan ayı içinde kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’de görev yapan milletvekilleri ile bir araya gelmişti. Erdoğan, Millete hizmet yolunda emeklilik olmaz. Ülkesi ve milleti uğrunda aşkla çalışanın yorulması da, darılması da olmaz. Herhangi bir sebeple, bu dönem Meclis’te yer alamayan tüm arkadaşlarım için bu sürecin bir nefeslenme, bir yenilenme fırsatı olduğuna inanıyorum. Her bir arkadaşımdan bu süreci en verimli şekilde değerlendirmesini bekliyorum” diye seslenmişti.

ESKİ BAŞKANLARA DAVET

AK Parti genel merkez yönetimi, eski kadrolarla buluşmaların artarak devam edeceğini belirterek “Eski arkadaşlarla seçim sürecinde birlikte çalışmak istiyoruz. Bugüne kadar herhangi bir nedenle kırılmış, darılmış ve gönül koyanlar olmuş olabilir. Tüm bu arkadaşlarla bir araya geleceğiz. Gönüllerini alacağız” dedi. Erdoğan da önümüzdeki günlerde, geçmişten bugüne kadar AK Parti bünyesinde belediye başkanlığı görevinde bulunan isimlerle toplantı yapacak. Bu kapsamda, AK Partili eski belediye başkanları Ankara’da yapılacak toplantıya davet edildi.

Son Güncelleme: 01.07.2022 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2022-07-01 09:42:55

MİLLETİN cebinden paraları ve servetleri alındı, ülke fakirleşti , asgari ücret 312 dolar oldu ( Bulgaristan dan bile düşük , yunanistan bile 750 ) şimdi de gönlümüzü alacaklar iyi valla

Avatar
VATANDAŞ 2022-07-01 10:13:03

MİLLETİN VERDİĞİ VERGİLERLE ESKİ BAŞKANLARI AĞIRLAYACAKLAR YEDİRİP İÇİRECEKLER. FATURAYI KİM ÖDEYECEK. MİLLET ÖDEYECEK.KENDİ CEPLERİNDEN TEK KURUŞ ÇIKMIYOR. HERŞEYİ MİLLETE YÜKLÜYORLAR. HAZİNEDE PARAMI AZALDI HEMEN VERGİLERİ ARTIYORLAR.İYİ Kİ ÖLÜM VAR HERKEZ BİR GÜN ÖLECEK NEGÜZEL. FAKİRDE BİR GÜN ÖLECEK, ZENGİNDE ÖLECEK,MİLLETVEKİLLERİDE ÖLECEK,BAŞKAN OLANLARDA ÖLECEK,

Avatar
Hakkımı Helal Etmiyorum 2022-07-01 11:07:15

Chp yi Helalleşme ile Eleştiren ler Gönül Almaya Çıkımışlar.......

Avatar
EYT li 2022-07-01 12:36:39

En az 6 yılımı yediniz hakkımı helal etmiyorum.En büyük mahkemeye yani Allah ın mahkemesine havale ettik milyonlarca mağdur olarak.5 maaşlı haramzadeler başta olmak üzere.

Avatar
Mustafa 2022-07-01 12:16:17

''Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.''
Topraklarımızı korumasını biliriz.Hangi parti olursa olsun başımızda....

Avatar
Bahattin 2022-07-01 10:02:46

Osman kardeş son dönemde insanların alım gücünün zayıfladığı ortada. Ancak geçen yirmi yıldır hiç mi insanlar zenginleşmedi, hiç mi çocuğu yakını kamuda işe girmedi? Kim ne derse desin yirmi yılda insanlar çok zenginleşti. Şimdi imkanlarımız biraz zayıfladı diye hemen ortalığı velveleye vermek ne kadar hakkaniyetli. Çok istiyorsan kılıçtaroğlunu Cumhurbaşkanı yapalım. Ama şunu bilki o zaman Türkiye’nin bugünkü topraklarını bile koruyamayacağını bir kenara yaz.

Avatar
Bahattine 2022-07-01 13:47:00

Yakınlari ise girdi birilerinin diye'veya birileri zengin oldu diyemi sevinelim simdi Bahattin. Bu cumhuriyeti Atatürk kurdu. Atatürk'ün çocukları bu ülkeyi kimseye vermez merak etmeyin.imkanlarimiz zayıflamadı çöktü.carsi pazar alev alev. Onlarin keyfi yerinde. Bizlerin yakinlari işe girmedi liyakat yok. Torpil adam kayırma adaletsizlik ekonomik çöküş. Düğünlerde dostlarımıza gram altın takamiyoruz. Oğlanı evlendiremiyoz. Daha söylenecek çok şey varda neyse

Avatar
Corumlu 2022-07-01 12:46:57

Sn akpliler universitede ekmegiyle onynadiginiz corumludanmi gonul seferberliği alacaksiniz akademisyen bizuntulari fetocu eski yoneticilere sahipciktiniz bizim ekmegimizle oynadiniz coruma yozgattan samsunda amasyadan cerkez getirip taserondan kadroya aldiniz bisden gonul alacaksiniz yapmayin herkes herseyin farkinda saygilar

banner165