Hemşehrimizden ‘Erdoğan’ kitabı

TBMM'de Milletvekili Danışmanı olarak çalışan hemşehrimiz Burhan Paydar'ın ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi’ adlı kitabı yayınlandı.

04 Aralık 2022 Pazar 23:08
Hemşehrimizden ‘Erdoğan’ kitabı

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanı olarak çalışan hemşehrimiz Burhan Paydar'ın ‘Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi’ adlı kitabı yayınlandı.

Liderliği siyasi ahlak, insanlık ve adalet ile başlayan, hakka ve halka hizmet etmekle devam ettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, milli irade şiarıyla Türkiye’nin gelecek yüz yıllarında da adından söz ettirecek güçlü bir lider olduğunu vurgulayan Paydar, "Türk siyasetinde kendiyle yarışan, sürekli çıtayı daha yukarıya çeken ve kendini aşan lider olmasıyla da ön plana çıkmıştır. Asrın geçici liderlerinden değil, asra damgasını vuran bir lider olan Erdoğan, tüm Dünya'ya masada ve sahada güçlü bir lider olduğunu defaatle göstererek Dünya'da barışın ve huzurun garantörü olmuştur. Erdoğan halkıyla barışık bir siyaset inşa ederken; etki ve kontrol, özgüven, hedefe bağlılık, milli değerlere entegre tutumu, başkalarıyla işbirliği, güçlü ilişkileri ve siyasi evreni öngörülebilme üzerine inşa ettiği stratejileriyle hem Türkiye’de hem dünyada güçlü bir siyaset ve devlet adamı profili ortaya koymuştur" dedi.

BURHAN PAYDAR

Üniversite öğrenimine Hitit Üniversitesi Elektronik Teknolojisi bölümü ile başlayan Paydar, sırasıyla Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Adalet bölümlerinden mezun oldu.  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisansını ‘Dijital Yargı Uygulamalarının Adil Yargılanma Hakkına Etkileri’ konulu çalışmasıyla tamamladı. Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünden mezun oldu. Çankırı Karatekin Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını “Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Liderlik Analizi” konulu çalışmasıyla tamamladı.

‘İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır; öğrenmeyi terk eden kişi yirmisinde de olsa, sekseninde de olsa yaşlıdır’ felsefesini benimseyen Paydar, hâlen Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji, Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümleriyle de öğrenim hayatına devam ediyor.
Paydar, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Hâlen Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanı olarak görevine devam etmektedir.

Son Güncelleme: 05.12.2022 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-12-05 14:59:45

Azimli, epey azimli. Şu diplomalarla(hepsini topla kayda değer bir üniversiteden alınan diploma bile etmez) yüksek lisanslar yapmış, vekil danışmanı olmuş... Bugün de reis liyakatı yerleştirmekten falan bahsediyordu. Fıkra gibi dönem vesselam...

Avatar
Çorumlu 2022-12-05 14:58:11

Bağlamada son trend.

Avatar
Selâm olsun... 2022-12-05 20:10:30

Altın madalya verirler ve akp de seni vekil yaparak ödülünü alırsın artık.
Recepcion görevlisi iyi yağ çektin mi bari.

Avatar
Çorum 19 2022-12-05 20:42:21

Ballı bir atama helal olsun size işte başarının sırrı ve liyakat

Avatar
Çorum 19 2022-12-05 20:48:39

Sıralamada dipte üniversiteler Anadolu üniversitesi açık öğretimde yüksek lisans ve doktora tanıdık üniversitelerde sınavsız hoca destekli programlardır

Avatar
Bir başka çorumlu 2022-12-06 09:42:51

Bence alınteri nedir öğrenip benimsediğin takdirde hayırlı ve de sağlıklı olacak.

Avatar
Yalaka 2022-12-06 22:09:50

.....üzerine kitap yaz da daha fazla okuyucu kitlesine sahip olur.Aslinda durum tam Ak parti içine düştüğü durumu özetliyor Liyakattan uzak birileri sayesinde ak parti yer buluan bu şahsiyetler ne yazikki ak parti ile halk arasında bulunan gönül bağını yerle bir etmiş kendi cikarindan başka bir şey düşünmeyen bu zümre sayesinde ak parti seçmenin partiye olan güven duygusu zedelenerek Yok olmuştur ....

Avatar
Gıyasettin k. 2022-12-08 01:08:35

Bu arkadaş dili çok güzel kullandığı çok belli. Dile çok hakim maşAllah güzel iş çıkarmış. Bu yaşta bu işçilik bravo dil kursu vermeli bence öğreneceģimiz çok şey var bu arkadaştan özellikle işsiz gençlerin

banner165