‘İktidardan kurtulma zamanı’

Eğitimci Döndü Akkaşoğlu MHP Çorum Milletvekilli Aday Adaylığı için MHP İl Başkanlığı’na...

07 Mart 2015 Cumartesi 17:30
 ‘İktidardan kurtulma zamanı’


Eğitimci Döndü Akkaşoğlu MHP Çorum Milletvekilli Aday Adaylığı için MHP İl Başkanlığı’na müracaatta bulundu. Parti merkezinde basın toplantısı düzenleyerek, aday olma gerekçelerini paylayan Akkaşoğlu, “Milletimiz asla ve asla sahipsiz değildir ve önce kendi kaderini hür vicdanıyla hareket ederek kurtaracaktır.” dedi.


Parti yöneticileri ve çok sayıda partilinin de hazır bulunduğu toplantıda, “Canım gibi sevdiğim ülkem ve memleketim Çorum`un her bir ilçesi, her bir insanı için düşündüklerimi yaşama koymak üzere,  2015 Haziran seçimlerinde MHP`den milletvekili aday adayı olmaya Allah`ın inayeti, halkımızın ve partimizin teveccühüyle talip olmak istiyorum. Ömrümün birçok zamanı bu güzel ülkenin insanlarına hizmetle geçmiş, 28 yıllık eğitimcilik hayatım sırasında da toplumsal olgularla durmaksızın ilgilenmiş bulunmaktayım.” diye konuşan Akkaşoğlu, Türkiye’de  adalet başta olmak üzere, kişi hak ve özgürlüklerinin yok edildiğine şahitlik ettiklerini, incinmedik  kimsenin kalmadığını bildirdi.


İktidarın akla hayale gelmeyecek işlerle gemi azıya aldığını söyleyen Döndü Akkaşoğlu, basın toplantısında şunları dile getirdi; “Bunun yanında asla tasvip etmeyeceğimiz bağımsızlığımızın da tehlikeye düştüğünü hepimiz hissetmekte, iktidarın akla hayale gelmedik işlerle gemi azıya alarak pervasızlaştığını görmekteyiz.  Adaletin huzura katkısını temel müşterek edecek, yaşamanın daha güvenli olduğu bir büyük Türkiye`yi el birliğiyle kuracak, olumsuzluklara hep birlikte dur diyecek, memleketimizde oluşan kötümser tabloyu sizin desteğiniz, Yüce Allah`ın izni inayetiyle değiştireceğiz. Yüce milletimiz bunun zamanın geldiğine işaret etmektedir. Milletimiz asla ve asla sahipsiz değildir ve önce kendi kaderini hür vicdanıyla hareket ederek kurtaracaktır.


AKP Türk tarihinin en karanlık ve de çıkar amaçlı kalabalıklarına sırtını dayamış, halkımızı sömüren bir menfaat koalisyonu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Oysa bu çıkar düzeninde kendine güç veren insan kalabalıklarını dahi iliklerine kadar sömürmüş, devlet nizamı bu açıdan ne ahlakla ne de ekonomik nedenlerle beslenemez olmuştur. Üreticimiz, köylümüz, kentlimiz, sanayicimiz, çalışan emekçilerimiz ve de geniş işsiz kalabalıklar çaresizleştirilmiş ve hayat damarları kurutulmuştur. Gençlerimizin gelecek hayalleri yıkılmış, çocuklarımızın aydınlık yarınları karartılmış, kadınlarımızın mutluluk umutları tüketilmiş ,anne ve babaları gelecek kaygısı sarmışken tüm bunlar yetmiyormuş gibi milletimizi bir de vatanın bölünmesi endişesi sarmıştır. Biz Ülkücüler; halkımızın yarın umutlarını çalanlara ve milletin aklıyla alay edenlere ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin Üniter yapısını "Yeni Türkiye" söylemiyle değiştirmeyi hayal edenlere karşı bu mücadelede kararlıyız.


MHP`yi güç odağı yaparak, kavim kardeşi birbirine düşürenlerden kurtulma zamanıdır. Yüce Türk milletinin başına huzurlu ve kaygısız bir yarın için onu düşünecek, malını, namusunu teslim edeceğin bir adil yönetici yakın zamanda milletimizin gücü kudretiyle gelecektir. Dünyaya sözümüz vardır, Türk`ü asla tarihin çöplüğüne süpürtmeyeceğiz. Cumhuriyet ve kazanımlarının ne pörsütülmesine ne de Türk devletinin ismiyle ortadan kaldırılmasına asla müsaade etmeyecek, bölücü operasyonları meşruiyetini halktan aldığımız hükümet gücüyle ve sizlerin desteğiyle bertaraf edeceğiz.


MHP siyasi arenasında hep bulundum. Bundan sonraki yaşamım da hareketimizin geleneği ve töresi doğrultusunda teşkilatlarımızın emrinden bir er gibi çalışmayı bir namus borcu bileceğim. Kollektif yaşam alanında insanlarımızı asla birbiriyle kıyas etmeden ve tanımda dahi öteki yerine koymadan çalışacak; hepsinin derdini derdim bilerek ve asla onlara ikiyüzlü davranarak siyaset yapmayacağım.Milletin kasasına dadanan elleri bertaraf etmek için ve haksızlığa, zulme, fakirliğe mahkum edilen, titreyen halkımızı sarmaya geliyoruz. Milletin malını götürenlere, millete ve efradına sövenlere elbette hesap soracağız. İhanete asla geçit vermeyeceğiz.


Halkını dilenci yerine koyanı, gencini işsiz, üretenini suçlu, emekçiyi asalak, halkına zulüm edeni abat edenlere, dur demeye, bu insanlık suçlarını işleyenlere karşı hakkı savunmaya geliyoruz. Yoksullar, ezilenler, çaresizler, onurları incinenler, hakkı gasp edilenler birleşmeli, bu egemenlere karşı gücümüzü birlik etmeliyiz. Gücümüz Yüce Mevla`mız, meşruiyet kaynağımız halkımızdır. Başka odaklardan güç devşirenlere karşı mücadelemiz sürecektir. MHP ve Türk milletinin güzide evladı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin şahsında bütünleşen biz ülkücüler, kelepir siyaset pazarına halkımızı mahkûm etmeyeceğiz. Millet ve devlet birliği gayemiz, kalkınma, adalet, güvenli ülke utkumuz; hürriyet ise kutsal ülkümüzdür. Haksızlığa karşı durmayı Allah emri bilmişiz, buna iman etmişiz. Ülkücü tavrımızı ezilenden yana koymayı, zalime hiç çekinmeden karşı duracağımızı, kutsallarımıza saldıran hainlere vuracağımızı dünya âleme duyuruyorum.


Zalim her kimse biz ona karşıyız; Türk halkını borçlarından kurtaracak projelerle geliyoruz. Ne kadar aklasa paklasa da kirli AKP`nin defterlerini bu sefer aklatmayacağız. Ve toprağımızı; ne olursa olsun,kim olursa olsun emperyallere çiğnetmeyeceğiz. Bizler; Yüce Allah`ımızı, Hazreti Peygamberimiz Muhammet Mustafa`yı ve Kuran`ı kendimize dinen rehber etmiş ülkücüleriz. Milletimize, onun özel yaşamına asla musallat olmayacak, bilakis halkımızın dilediği yaşam kabullerini her manada destekleyeceğiz. Mücadelemiz hükümetle, toplumsal birliğe musallat olmuşlarladır. Bu yarışta halk adına yapılacak hayırlı çalışmalar bütün zamanımı alsa de bu yolda bıkmadan, usanmadan sizinle birlikte yürüyeceğim.


İşte bizler, MHP ile onun dürüst ve ilkeli lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ve tüm ülkücülerle ve de bize destek veren vatandaşlarımızla iktidara yürüyoruz.  Alicenap devlette bulunmak, bunun için bütün sathın vicdanını harekete geçirmek üzere kararlıyız. Çocuklara kıyan bölücü katilleri bile saygın ve saygıdeğer etmekten geri durmayanlara, hakça bölüşümü altüst edenlere, milletin arı ve namusunun adıyla birlikte ayakaltı edenlere karşıyız ve onun için milletin ahvalini bilenleri dost, bilmeyenleri hasım eylemişiz. Ülkemin kardeşliği ve barışı adına Yüce Allah`a dua ediyor, kardeşçe birliğine vereceğimiz katkılar için Ondan yardım diliyorum. Bu duygularla aday adaylığımın milletimize, ilimize ve hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını Yüce Mevla`dan temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."



Son Güncelleme: 07.03.2015 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.