Kayrıcı köyünde böyle karşılandı

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı'nın, kendi köyü olan Çorum’un Sungurlu ilçesinin Şingiller köyünde vekil gibi karşılandığı bildirildi.

23 Nisan 2023 Pazar 12:05
Kayrıcı köyünde böyle karşılandı

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında kendi köyü olan Çorum’un Sungurlu ilçesinin Şingiller köyünü ziyaret etti. Kayrıcı'nın kendi köyünde vekil gibi karşılandığı bildirildi.

'KÖYLÜLERİ ADETA BAĞRINA BASTI'

Yapılan açıklamaya göre; köyünde kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla Vahit Kayrıcı’yı adeta bağrına bastı,. Kayrıcı, köylüleriyle tek tek tokalaşan tecrübeli siyasetçi bayramlarını kutladı.

Köyde vekil gibi karşılanan Kayrıcı için kurban kesildi ve dualar edildi. Kayrıcı, kendisini karşılamaya gelen köylülerine teşekkür ederek, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerin önemini değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilliğinde dedi.

MHP’ye destek isteyen Vahit Kayrıcı, köylülerinden aldığı yoğun destekle büyük bir moral kazandı.

DÜĞÜNLERE KATILDI

MHP Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, evlenip yuva kuran gençleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
Kayrıcı, Çiçekli Köyü Muhtarı Fehmi Kondu’nun oğlunun düğününe katıldı. Kayrıcı, Muhtar Fehmi Kondu ve ailesini kutladı, genç çifte de ömür boyu mutluluklar diledi.

Sungurlu’nun Arifegazili köyüne geçen Kayrıcı, Mehmet Sorman, Fidan Özkul, Hacı Özyol, Dursun Sepetçi, Ömer Yamur'un evlatlarının düğünlerine katıldı. Kayrıcı, Kertme köyünde evlilik yolunda adım atan genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğünlerde sohbet ettiği vatandaşlarla da 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak istişarede bulunan Vahit Kayrıcı, seçimlerin önemine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilliğinde MHP’ye destek istedi.


 

Son Güncelleme: 23.04.2023 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2023-04-23 14:27:05

Osmancık yeni belediye binasının parkindaki büfesi açılsın,parkta çocuklara çikolata alacak yer yok

Avatar
İskilipden 2023-04-23 18:20:48

Tosya Iskilip yolu sözünü verdi inşAllah Meclise girecek Çalışırsa kazanır. Ama söz verdi artık sözünden dönmez yolumuzu yaptırır.

Misafir Avatar
kesanli19 2023-04-24 08:17:51 @İskilipden

1999 yılında vekilken mhp li beldenin birinde karayollarına zamanın parası ile 1 milyon 250 bin lira yatırdığı halde 1 km lik asfaltını dökemediler.

Beğenmedim! (0)
Avatar
SEVİM KOŞ 2023-04-23 22:10:14

Vahit Kayırıcı bu sefer TBMM Çorum'ub gür sesi olacak. Bıktık mıy mıy vekillerden

Avatar
Gören göz 2023-04-24 10:02:00

Vahit kayirici vekilliğe yakışan Çorum'un hakkını savunacak tek kişi adaylar içinde.. başarılar diliyorum inşAllah yüksek oyla seçilir

Avatar
Şükrü 2023-04-24 16:53:09

Siyasetçilere güven olmaz seçim zamanı söz verir seçilince unutur giderler iktidara hiç güvenim yok bizim köyün yarısında hala kilitli taş yok yetkililer proğramda yok diyorlar