Köse'yi ne rahatsız etti?

MHP'li Erhan Usta'nın Çorum için verdiği önergeye iktidar vekillerinden daha çok CHP Milletvekili Köse'nin tepki göstermesi anlaşılamadı

22 Şubat 2018 Perşembe 21:30
Köse'yi ne rahatsız etti?

MHP Grup Başkan Vekili Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş çevrelerinin sorunlarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla verdiği Araştırma Önergesi Meclis Genel Kurulu’na renkli diyaloglara sahne oldu.

Hatırlanacağı üzere Habercim19’da aktardığımız meselede, MHP’li Usta’nın soru önergesine hükûmet adına AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse cevap vermişti.

Edindiğimiz bilgiye göre karşılıklı sözlü diyalogların yaşandığı tartışmayı Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın “Şimdi, dünyanın merkezi olan bir şehri konuşuyoruz, kolay değil tabii Çorum’u konuşmak” sözleriyle sona erdiriyor.

MHP’li Erhan Usta’nın sözleri dikkatle dinlendiğinde, komşu bir kentin vekili olarak Çorumlu işadamlarının davetine icabet ettiği, özelde yerelin, genelde tüm sanayicilerin karşılaştığı başta ekonomi olmak üzere demiryolu ve havaalanı gibi alt yapı eksikliklerle ilgili sorun ve talepleri dillendirdiği açıkça görülüyor.

Akabinde, her nedense iktidar milletvekillerinden daha fazla ana muhalefetin temsilcisi CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Usta’nın bu çabasından rahatsız olmuş.

Usta’ya teşekkür edeceğine eleştiren Köse, konuşmasında önergeyi veren MHP milletvekilinin Samsunlu olduğuna dikkat çekerek, “Biz gidip Samsun’un sorunları hakkında bir önerge vermiş olsak bu doğru mudur? Ben aslında bunu söylemek istemiyordum ama Grup Başkan Vekilinin yaptığı doğru bir şey olmadı” diyor.  

Oysa gelişme habercim19 vesilesiyle kamuoyuna yansıdığında, Köse’nin aksine Çorumlu, MHP Milletvekili Usta’nın Çorum için gösterdiği çabadan son derece memnun.  

Sözün özü; Çorumlu Usta’ya müteşekkir…

Son Güncelleme: 22.02.2018 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alican 2018-02-22 22:37:15

Çorum samsun yolu üzerinde olmasa zaten ne yol yapılırdı ne de tren keşke amasyalı ve diğer karadenizli vekiller de uğrasa onlardan bu memleketin insanları değil mi ortada çorum'a üvey evlat muamelesi yapıldığı gerçek isterse bunu yozgatlı vekiller çözsün vekillerde geçici memleket daimidir.

Avatar
Vekil 2018-02-22 23:47:52

Vekil seçilince türkiye vekili oluyor zaten.Adam cagizdan Allah razı olsun.bizim 4 vekilin diyemedigini demiş.Birileri uçak getiriyor du.Ne oldu.Seçimde elbet geleceksiniz.

Avatar
19İskilip 2018-02-23 07:12:07

Miletvekilliği seçimlerinde kime vereceğiz Zarfa boşum, pusulaya ek HİZMET YATIRIM İLGİLENEBİLİR istiyoruz mu? Ne bileyim ya da partiler aday göstermeyip bu dönem Çorum'dan vekil göstermeleri kendi adayınız kendiniz seçin mi? Denecek.

Avatar
Çorumlu muzdarip 2018-02-23 11:57:09

Helal olsun Erhan ustaya. Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmis. Çorum sürgün şehirler arasından bir türlü kurtulamadı çok yetenekli vekillerimiz var sağolsunlar

Avatar
Muharrem 2018-02-23 16:24:00

Iktidar milletvekilleri alınması gerekirken çorumda hiç görünmeyen neredeyse kayıp ilanı verilecek tufan köse bu sayede tv'ye çıktı samsun milletvekiline teşekkur etmeliydi

Avatar
ali 2018-02-23 17:42:19

şu ortamda dahi muhalefet yapamıyorsan sayın köse konuşanlara da konuşma. belediye başkanı değişti bir kelime etmedin. havaalanı meselesinde milleti yalnız bıraktın. şeker fabrikası gidiyor haberin var mı? bir daha bu millet yüzüne bakmayacak. sen Salim abin le sığınaklara gir ..