Lütfi Akca aday

Başbakanlık Başdanışmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca, görevinden istifa etti. Akca'nın yarın adaylık başvurusu yapması bekleniyor

26 Nisan 2018 Perşembe 18:07
Lütfi Akca aday

Orman ve Su İşleri Bakanlığı E. Müsteşarı Başbakanlık Başdanışmanı hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca, AK Parti Çorum Milletvekili Adaylığı için görevinden istifa etti.

Müsteşarlığı döneminde Çorum’a sulu tarıma yönelik önemli yatırımların getirilmesinde emeği olan Lütfi Akca’nın Başbakanlık Başdanışmanlığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Aslen Osmancıklı olan Lütfi Akca’nın yarın AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yapacağı belirtildi.

Bu arada Lütfi Akca'nın aday aday olması seçim bölgesi Osmancık, Dodurga, Kargı, uğurludağ ve Oğuzlar ve havalisinden adaylık düşünenleri etkileyeceği, dengelerin değişeceği yorumu yapılıyor.

Son Güncelleme: 26.04.2018 22:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamil 2018-04-26 19:07:27

Lütfi bey aday olmak için nereden emir aldı acep.

Avatar
Sulu Tarım Derken 2018-04-26 22:57:49

Sulu tarım derken Amasya dan bahsediyorsunuz galiba obruk tan kanal bile yapılmadı

Avatar
Valdo 2018-04-27 08:41:42

Amasyalı ve Alacalı'dan bir kurtulsak mümkünse araya Sami Ceylan'ı da sıkıştırsınlar eski vekiller sınıfta kaldı.