Meclis adaylarıyla ilk toplantı

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, belediye meclis üyesi adayları ile ilk toplantısını yaptı.

21 Şubat 2019 Perşembe 20:35
Meclis adaylarıyla ilk toplantı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, belediye meclis üyesi adayları ile ilk toplantısını yaptı.

Dün seçim kuruluna iletilen il genel ve belediye meclis üyesi listesinde yer alan isimlerle sabah saatlerinde yapılan toplantıya, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ve Başkan Adayı Kenan Şahin ile meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, aday listesini belirlerken titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi. Arslan, listede yer alanların sıralamaya bakmadan MHP'yi Çorum'da birinci parti yapmak için gece-gündüz demeden çalışmaları gerektiğini söyledi.

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin ise meclis üyesi adayları ile yoğun tempoda çalışarak Çorum'u MHP Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını savundu. Şahin, parti teşkilatları ile uyum içerisinde Çorum'u karış karış gezerek sıkmadık el, girmedik işyeri ve ev bırakmamaları gerektiğini vurguladı.

ÇARŞI-PAZARDA SEÇİM TURU

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle ilgili hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, belediye meclis üyesi adaylar ve parti yöneticileriyle birlikte Çarşamba Pazarı’na gitti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek hal-hatır soran Şahin, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Hem pazardaki fiyatlar konusunda, hem de Çorum’un genel sorunları hakkında taleplerini alan Şahin, pazar gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Çarşamba Pazarı esnafımızın ve müşterilerinin misafirleri olduk. Halkımızın dertleriyle dertlendik, güler yüzüyle huzur bulduk. Allah ekmeğini helal yoldan kazanan tüm vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, korusun ve yüceltsin” dedi.

Şahin, gelen talepleri tek tek not alarak başkan seçilmesi halinde belediye imkanlarıyla yapılabileceklerle ilgili söz verdi. Diğer kurumları ve genel idareyi ilgilendiren konuları ise gerekli yerlere ileteceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 22.02.2019 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaos 2019-02-22 22:20:09

MHP de seçim başlamadan bitti.Sebebi,belediye meclis listesindeki ülkücü olmayanlar,parti tabanı Günay Çimen,H.İbrahim Özcan ve Ömer Ok isimlerini sorguluyor.MHP li pek çok mimar mühendis ve müteahhit varken,bu isimlerin listeye alınmasına taban sert tepki veriyor.M.Akif Aras'a da tepki var.Taban artık,Aras'ı taşımak ve partide görmek istemiyor.Kısacası MHP de seçim treni kaçtı.Seçim AKP ve CHP arasında olacak.