MHP sahadan açıkladı, 'Vatandaşın devletine güveni tam'

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı ilçe ziyaretleri kapsamında Mecitözü'nde esnaf ve vatandaşla görüştü.

30 Kasım 2021 Salı 14:56
MHP sahadan açıkladı, 'Vatandaşın devletine güveni tam'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Teşkilatı ilçe istişare toplantılarına devam ediyor.

Mecitözü İlçe ziyaretine Karapıçak’ın yanı sıra, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, MHP Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ve çok sayıda partili katıldı.
MHP İl Başkanı Agah Karapıçak başkanlığındaki heyet Mecitözü ziyaretine ilk olarak Anadolu Velilerinden Elvan Çelebi Hazretlerinin türbesine ziyaret ederek başladı.

Vatanın birliği ve beraberliği için dua eden MHP heyeti, ayrıca bu toprakların yurt yapılmasında emeği olan herkes için dua etti.

Daha sonra Mecitözü Halk Eğitim Merkezine ziyaret eden Karapıçak ve MHP heyeti, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, el emeği göz nuru ürünleri incelediler.

HEM DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ

Mecitözü Halk Eğitim Merkezi ziyareti sırasında konuşan Karapıçak, “Kişisel, sosyal ve kültürel gelişimleri yanı sıra bireylerin ekonomik manada da kazanımlar elde ederek, toplumun kalkınması noktasında olumlu katkılar sağlayan Halk Eğitim Merkezlerimizin daha uygun ortamlarda, daha fazla desteklenmesi düşünüyoruz”dedi.

İlçe Caddesi’nde hizmet veren esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret eden Karapıçak, esnafların işlerinin durumları ile ilgili bilgi alıp, sohbet etti. Esnafa ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Karapıçak, cadde ve sokak turunda vatandaşların istek ve taleplerini dinledi, Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti.

Vatandaşın yüzlerinde devlete olan güveni gördüklerini belirten Karapıçak, “Aziz milletimizin devletine olan güvenini yüzlerinde görmek, sözlerinde işitmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Rabb'im Vatanımız, Milletimizin birlik ve dirliğine zeval vermesin.”dedi.

Daha sonra Mecitözü İlçesi’nde kurulan pazar yerine geçen Karapıçak ve MHP Heyeti, pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Türk Milletinin, günü geldiğinde zillet ittifakına hak ettiği tokatı indireceğine inandığını kaydeden Karapıçak, “Yılmadan, yorulmadan Hakk için, halkımızla iç içe olacağız. Bu Millet biziz, bu Devlet biziz, bu vatan biziz, İstikbalin mimarı da bizler olacağız” diye konuştu.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Karapıçak, daha sonra İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada muhtar, gaziler ve partililerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tükenen MHP 2021-11-30 15:04:02

Güldüm.Ben de Mecitözündeyim.Güven yok.Sadece mesaj vermiş.Halk tarım ekiminden umduğunu bulamadı.Ticaret zaten yok.Emekli geçinemiyor.Para yeterli değil.Arkadaş sahada güven tam açıklaması yapıyor.Kaç oy alacağınızı seçimde öğrenirsiniz.

Misafir Avatar
Zeliha Sultan 2021-11-30 21:50:56 @Tükenen MHP

Mhp içinde yuvalanmış iyi sever çok sempatizan var.Saf değiştirenler en azından rengini belli etti,ya kriptolar? 2019 seçimlerinde İstanbul ve Ankara da millet ittifakını desteklediler.Bunlar temizlenmedikten sonra erime kaçınılmaz olur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet 2021-11-30 15:37:46

Güven artarken oylar düşüyor. Ya sabır...

Misafir Avatar
Kutlama ve anma mesajı mı vermiyorlar? 2021-12-01 14:24:52 @Ahmet

Zafer partisi haberleri neden yapılmıyor?Diğer gazetelerde ve sitelerde çıkan haberler sizin sitenizde neden yayınlanmıyor?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 2021-11-30 16:51:42

Lololo...

Avatar
Güven 2021-11-30 19:11:09

Vatandaşın devletine güveni tamda MHP ye güveni yok. Neymiş efendim MHP sahadan açıklamış. Ne sahası ya. MHP nin sahası kaldı mı ki

Avatar
Kıraç 2021-11-30 22:08:23

Milletimizin devletine güveni her zaman varr..
Çiftçiyi,emekliyi,esnafı,sanayiciyi çoook sıkıntıya düşüren hükümete güveni kalmadı!!!

Avatar
necip 2021-11-30 22:14:23

ben de mecitözünde idim bu ziyaretler esnasında halam haberi bırakın kimse mhp ye ve devlete güveni oldupunu belirtmedi ve seçimde siz güveni göreceksiniz

Avatar
Can 2021-12-01 08:29:59

Devlete güveniyoruz devlet halk Çünkü onu yönetenlere devlet denmez…hele düzgün yönetemeyenlere hiç denmez MHP güveniyor mu güvenmiyor mu seçimlerde anlarsınız

banner165