O isimler görev aldı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Teşkilat, Seçim İşleri ve İnsan Hakları Başkanlığı’nda Çorum'dan üç isim görev aldı.

09 Kasım 2023 Perşembe 06:24
O isimler görev aldı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Teşkilat, Seçim İşleri ve İnsan Hakları Başkanlığı’nda Çorum’dan üç isim görev aldı. Partinin Çorum koordinatörü de belli oldu.

SÜMEYYE ESENYEL

İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın onayı ile İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı görevine AK Parti MKYK Yedek Üyesi hemşehrimiz Sümeyye Durmuş Esenyel getirildi.

OĞUZHAN KAYA

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un onayı ile Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına yeniden AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya getirildi.

AHLATCI VE AYVAZOĞLU

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in onayı ile AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı yeniden Bolu İl Koordinatörü olurken, AK Parti Çorum İl Koordinatörlüğü görevine ise tekrar Trabzon eski Milletvekili Bahar Ayvazoğlu getirildi.

Son Güncelleme: 09.11.2023 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çORUMLU SORUMLU 2023-11-09 13:06:52

Çoruma faydası ne? Ne Havayolu ne de Tren var. Uyutmaya devam ha bu arada kapasite artırmaya da devam ediyoruz, durmak yok!

Avatar
Çorum lu 2023-11-09 14:08:43

Çorum da adam kalmadı bravo!

Avatar
İcraat 2023-11-11 06:35:44

Artık Çorum ciddi manada eksiklerinin giderilmesini bekliyor ek devlet hastanesi,diş hekimliği fakültesi tren yolu, havalimanı, polis okulunu geçtim çünkü olmayacak belli, çevre yolu için yaya alt geçitleri, düzgün pazaryeri ve şehiriçi trafikte ciddi iyileştirmeler ve gençlerin kötü olayların içine katılmaması için pozitif manada onları yönlendirebilen eğitici eğlendirici aktivite merkezlerinin acilen oluşması için samimi çaba gösteren taşı sıkınca suyunu çıkaran siyasi aktörleri görmek istiyoruz

Avatar
Temcit pilavı 2023-11-10 21:13:08

Afiyet olsun yiyenlere

Avatar
Muhammed 2023-11-10 21:18:48

Bu dönemde size güvendik sizde bu güveni inşAllah şereflendiren icraatları bizler için sağlarsınız...başka yolu yok kardeşlerim abilerim