O sözlere tepki, 'kafa aynı kafa!'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi.

21 Nisan 2021 Çarşamba 13:43
O sözlere tepki, 'kafa aynı kafa!'

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlere sert tepki gösterdi.

Engin Altay'ın eski Başbakan Adnan Menderes'in "dinci odaklara yüz verdiğini, ardından Atatürk'ü koruma kanunu yapmak zorunda kaldığını" iddia ederek, "Umarım Erdoğan'ın da sonu benzemesin Menderes'e.." değerlendirmesinde bulunmasına tepki gösteren Kavuncu;  "Kafa aynı kafa. CHP'de değişen hiçbir şey yok. Sandığı hazmedemeyen; darbe özlemiyle yanan bu hastalıklı zihniyet siyasi eşkiyalık peşinde. Özlemini duyduğunuz o karanlık günleri millet tarihe gömeli çok oldu." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.04.2021 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne değişti roller dışında 2021-04-21 14:29:30

şu an çok aydınlandık tabi 21. yüzyıl için öncü ülkeyiz Amerika bizi kıskandığı için marsa gitmek istiyormuş utanıyormuş

Avatar
Hikaye 2021-04-21 23:23:35

İktidar partisi ekonomik krizin üstünü örtmek için gündem yaratmaya çalışıyor.. Engin altayın konuşmasını dinledim çarpıtmaya çalışıyorlar..

Avatar
Bir muhalif MHP li 2021-04-22 16:46:23

Merak etme Kavuncu;seçimde sandıkta partiniz de kaybedecek ve sonucu CHP liler gibi,siz de hazmedeceksiniz.CHP ve AKP arasında fark göremiyorum.