O ürünlere 19-24 TL mazot desteği

Çorum'da o ürünleri eken çiftçiye 19-24 lira arasında mazot desteği sağlanacağ ıaçıklandı

26 Şubat 2018 Pazartesi 17:07
O ürünlere 19-24 TL mazot desteği

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, AK Parti Çorum Milletvekili Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı makamında ziyaret ederek tarım ve hayvancılıkla ilgili istişarelerde bulundu.

Ceylan, Çorum’da ekimi yapılan buğday, arpa, Nohut, mercimek, soğan, patates, yağlı tohumlar, ayçiçeği, çeltik gibi ürünleri eken çiftçilere dekar başına 19-TL/24.-TL arasında mazot desteği verilmesinin Bakanlar Kurulu’ndan onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlandığını söyledi.

AK Parti Hükümetleri döneminde şu ana kadar çiftçilerin gerek tarımsal ürünlerde, gerekse hayvancılıkta desteklerinin devam ettiğini ve söz verildiği gibi mazot desteğinin de bu sene içerisinde verilmeye başlanacağını kaydeden Ceylan, çiftçilere bereketli bir yıl diledi.

Son Güncelleme: 26.02.2018 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.