Oğuzlar Uslu’ya teşekkür etti

Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu telefonla...

24 Aralık 2014 Çarşamba 17:18
 Oğuzlar Uslu’ya teşekkür etti


Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu telefonla arayarak teşekkür etti. Ateş,  “Oğuzlar ilçemize müjdesini verdiğiniz Oğuzlar Su Ürünleri ve Su Sporları Merkezi Mimari ve Mühendislik Projelerinin Hazırlanması’ hizmet alımı işinin Hitit Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 13 Ocak’ta ihale edilecek olması ve katkılarınızdan dolayı Oğuzlar halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise, “Çorum'un 12.796 km², her karış toprağına hizmet etmek için bütün imkânları sonuna kadar kullanıyoruz. Her ilçemizin öncelikleri, ihtiyaçları ve gereksinimleri farklı. Amacımız bütün ilçelerimizin refah, konfor ve ihtiyaçlarının kamu yatırımlarıyla hem nicel hem de nitel olarak artırılmasıdır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, ayrıca belediyenin resmi internet sitesi aracılığı ile Salim Uslu’ya teşekkür mesajı yayınladı. 



Son Güncelleme: 24.12.2014 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.