Proje tamam ihale yolda

İŞKUR Hizmet Binası için geri sayım başladı

26 Ekim 2017 Perşembe 17:47
Proje tamam ihale yolda

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Çorum’a yapılacak İŞKUR Hizmet Binası’nın son durumu hakkında Bakan Sarıeroğlu ile istişare eden Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Karadağ, kuruma kazandırılacak modern hizmet binasının projesinin tamamlandığını, ihale aşamasına gelindiğini söyledi.

Ceylan ve Karadağ, Bakan Sarıeroğlu’ndan İŞKUR Hizmet Binası’nın tamamlanma aşamasına kadar gereken destek sözünü aldıklarını ifade etti.

Ceylan ve Karadağ, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Kışla arazisindeki Defterdarlık Kampüsü yanında yer alan yaklaşık 5 dönümlük araziye yeni hizmet binasının yapılacağını hatırlatarak, “Sayın Bakanımızla yaptığımız görüşmede İŞKUR Çorum Hizmet Binası’nın projesinin tamamlandığını, ihale aşamasına gelindiği bilgisini aldık.” diye konuştular.





Son Güncelleme: 26.10.2017 19:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi bakın 2017-10-27 11:21:12

sevgili okurlar yazının içeriği değilde fotoğraf hakkında yorumda bulunmak istedim. bakan hanımın duruşuna bakın hanımlığına bakın,birde sayın ahmet beye