Projelerini gördü

AK Parti adayı Aşgın, projelerini Çorum kamuoyuna henüz açıklamadı ama, miting sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi verdi.

13 Şubat 2019 Çarşamba 16:52
Projelerini gördü

AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, projelerini Çorum kamuoyuna henüz açıklamadı ama, miting sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi verdi.

Aşgın, yaptığı açıklamada, hazırlanan özel sunum dosyasındaki projelerini Erdoğan’a tek tek anlattığını, Cumhurbaşkanı tarafından da beğeni ve takdir ifadeleriyle karşılandığını ifade etti.

Görüşme hakkında bilgi veren Aşgın, şöyle dedi; “Cumhurbaşkanımız  şahsımıza ve projelerimize verdiği değerle bizleri onurlandırdı. Proje dosyamızı ilgiyle inceleyip, başarılı bulduğunu ifade etti. Gerek miting alanında, gerekse öncesi ve sonrasında  bize ayırdığı kıymetli vakitleri ve gösterdiği ilgiyle, her zaman yanımızda olduğunu ve Çorum’a özel değer verdiğini fazlasıyla hissettirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ilgisi her daim şehrimize güç ve kuvvet katmaya devam edecek. Şehrimize ve  şahsımıza gösterdiği ilgi için Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi ifade ediyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2019 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir 2019-02-14 01:22:24

Kıraathane ve gönül belediyeciliği dışında projesi neymiş?

Avatar
İskilipli 2019-02-14 05:48:19

Bu 5 yılda TOSYA YOLU YOK.HALAL UMUT HİÇ BİR ŞEY YAPMAMALI.
NUFUS 17BİRE DÜŞER DESERE 5 YIL İÇİNDE.
ESNAF ZATEN KALMIYOR. FIRSATINI BİLAN BÜYÜKŞEHİR E
BİR TOSYA İSKİLİP LOLU 45KM
KİMSE SÖYLEMEZMİ İHTİYAÇ İHTİYAÇ DİYE