Seçim çalışmalarına ziyaretlerle başladı

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmalarına ziyaretlerle başladı.

30 Ocak 2019 Çarşamba 18:16
Seçim çalışmalarına ziyaretlerle başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmalarına başladı.

31 Mart'ta yapılacak seçimlerde MHP Çorum Belediye Başkan Adayı olan Kenan Şahin, ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti.

Ziyarette MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kaan Uz, İl genel ve belediye meclis üyesi aday adayları ile yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Başkan adayı Kenan Şahin, Vali Mustafa Çiftçi ile hem tanıştı hem de seçim süreci ile ilgili bilgiler verdi.

Çeşitli konularda fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette seçimlerin kazasız belasız geçmesi ve memleketin hayrına neticelenmesi temennisinde bulunuldu.

POLİS TEŞKİLATINA ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Polis Teşkilatını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına ziyaretlerle başlayan Şahin, Emniyet Müdürü Murat Kolcu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

MHP heyeti, daha sonda da Özel Hareket Şubesi’ni ziyaret ederek hem kendilerini tanıttılar hem de hayırlı ve başarılı görev temennisini ilettiler.

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin polisin, kamu düzenini ve vatandaşın canı, malı ve temel hak ve özgürlüklerini korumakla görevli, yasa uygulayıcı kamu görevlisi olduğunu söyledi. Çorum'da da emniyet teşkilatının Çorum'un güvenli ve yaşanabilir bir kent olması noktasında gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını ifade eden Şahin, tüm polis teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 31.01.2019 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.