Teşkilatta yeni görev

AK Parti’nin Ankara Mamak İlçesi eski Başkanı ve halen Belediye Meclis Üyesi olan Çorumlu Muhammet Abdullah Özer’e yeni görev verildi.

21 Mayıs 2021 Cuma 06:29
Teşkilatta yeni görev

AK Parti'nin Ankara Mamak İlçesi eski Başkanı ve halen Belediye Meclis Üyesi hemşehrimiz Muhammet Abdullah Özer'e yeni bir görev verildi.

AK Parti Mamak Gençlik Kolları Başkanlığı yaptıktan sonra  3 dönem art arda Mamak İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Özer, yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için bu görevinden istifa etmişti. Aynı dönem belediye meclis üyesi seçilen Özer, AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in önerisiyle Genel Merkez İç Anadolu Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Son Güncelleme: 21.05.2021 22:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2021-05-21 21:48:54

Değerli bir hemşehrimiz hayırlı olsun

Avatar
Vatandaş 2021-05-23 19:29:38

Hayırlı olsun. Corumlu olarak aday adayı secmelerinde. Corum ilcelerinde coguna sonradan girenler aday gösterildi. Vatandaşın icinden secilecekti.şimdi gidinde bakın. Halk ne diyor. Etrafındaki. 8 10 kişi iyi diyordur.kahvelere gideceksiniz. Son durumlarına bakacaksınız. Halkı halkın icinden birisi yönetmeli