Amatörlere malzeme desteği

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri arasında amatör kulüplere...

18 Ekim 2014 Cumartesi 14:40
 Amatörlere malzeme desteği


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Amatör Spor Haftası etkinlikleri arasında amatör kulüplere yapılan malzeme yardımı dün düzenlenen törenle dağıtıldı. Protokolün katılımı ile yapılan kısa bir yürüyüşün ardından Atatürk Spor Salonu’ndan geçen yıl faal olan 56 kulübe Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen malzemeler dağıtıldı.


Vali Ahmet Kara, Garnizon Komutanı Ahmet Çelik, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ahmet Erdem, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ile çok sayıda branşın il temsilcisi, kulüp başkan ve yöneticileri ile sporculardan oluşan yaklaşık 600 civarında sporcu katıldı.


Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı önünden başlayan yürüyüş Güreş Eğitim Merkezi önü tenis kortlarından Atatürk Spor Salonu’nda sona erdi. Burdaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşa’nın ardından ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ahmet Erdem’in konuşmalarının ardından malzeme dağıtımına geçildi.


Törende konuşan ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, amatör kulüplere katkı sağlamak konusunda bu malzeme dağıtımının çok önemli olduğunu belirterek bu organizeyi yapan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler. Malzemelir tüm amakön kulüpleri hayırlı olmasını dileyerek yeni sezonun tüm spor camiasını başarılı geçmesini temenni ettiler.


Personel Şube Müdürü Ahmet Erdem’de bugün 81 ilde amatörlere malzeme yardımı yapıldığını belirterek bu yardımın sporcu yetişmesi ve kulüp yöneticilerin yükünü azaltmaya yönelik olduğunu belirterek tüm amatör camiaya malzemelerin hayırlı olması dileğinde bulundu.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geçtiğimiz yıl faal olan 56 kulübe hazırlanan malzemeleri dağıtıldı. Kulüplere yapılan malzeme yardımının içinde eşorfman, forma, şort, yağmurluk ve çanta bulunuyor. Dün düzenlenen törenle malzeme dağıtılan kulüpler, 19 Mayıs Gençlikspor, Akademi Gençlikspor, Alaca BElediyespor, Altın Hamle Gençlikspor, Anadolu İş Okulu, Ay Yıldızspor, Bahar Gençlikspor, Bahçelievler Salim Akaydın, Basketbol Akademi Gençlikspor, Basketbol İhtisas, Bayat Belediyespor, Belediye Osmancıkspor, Buhara Gençlikspor, Çimentospor, Çorum 1907 Gençlikspor, Çorum Anadolu Yıldızları, Çorum Belediyespor, Çorumspor, Çorum Yıldızları Eğitim Kurulmları, Emekspor, Eti Lisesi Gençlikspor, Gençlerbirliği, Gençlik Çepnispor, Gençlik Görkemspor, Gençlik Mimar Sinanspor, Gençlikspor, HE Kültürspor, Hattuşaş Halk Oyunları, Hedef Gençlikspor, Kargıgücüspor, Mecitözüspor, Hitit Gençlikspor, Hitit Otomobil Spor Kulübü, Hitit Üniversitesispor, İl Özel İdarespor, İskilipgücü Eğitim Kültürspor, İskilipspor, İşitme Engelliler, Kale Gençlikspor, Kültür Anadolu Gençlikspor, Merkez YİBO Gençlikspor, Oğuzlar Belediyespor, Osmancık İsmail Burak Derinderespor, Osmancık Gençlikspor, Tedaş Çorumgücüspor, Özel Pınar Eğitim Kurumları, PTT Gençlikspor, Sungurluspor, Sungurlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Sungurlu Tevfik Odabaşıspor, Ulukavakspor, Yazıçarşı Gençlikspor, Yetiştirme Yurdu Gençlikspor, Osmancıkspor, Zübeyde Hanım Gençlikspor, Osmancıkgücüspor.






Kaynak: www.corumhakimiyet.net

Son Güncelleme: 18.10.2014 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.