Bakan'dan stad taahhüdü

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, eski stadla ilgili sorunun bir şekilde çözüleceği sözü verdi

24 Şubat 2019 Pazar 12:33
Bakan'dan stad taahhüdü

MUSTAFA DEMİRER

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Çorum programının çok verimli geçtiğini gözlemledik.

Öğrendiğime göre, bizim şahit olduklarımızın dışında Çorum merkezin yanı sıra bazı ilçelere havuz, gençlik merkezleri ve semt sahalarının da sözünü vermiş.

20'YE YAKIN YATIRIM SÖZÜ

Sungurlu’ya butik havuz, üç mahalleye semt sahası, güreş eğitim merkezi, Alaca’ya yüzme havuzu, Çorum’a yüzme havuzu, üniversiteye butik havuz, Çorum’da 7-8 okula semt sahası (futbol-basketbol-voleybol) Bayat, İskilip ve Oğuzlar’a gençlik merkezi ve semt sahası, Dodurga’ya spor salonu, Laçin’e semt sahası gibi en az 20’ye yakın spor yatırımı var. Hepsinin de Ağustos ayına yetişmesi talimatı verilmiş.

AŞGIN FARKI

Bakan Kasapoğlu’nun Çorum’da birçok talebi hiç itiraz etmeden fazlasıyla karşılamasında, yani kesenin ağzını açmasında AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ile geçmişten gelen arkadaşlığının önemli katkısının olduğu yadsınamaz.

STAD MEVZUSU

Gelelim Çorum için hayati önem taşıyan en önemli mevzuya…

Malum Çorum Belediyesi’nin kendi kaynaklarından yaptırdığı yeni stadyum ve spor salonu ekonomik dalgalanmanın da etkisiyle memleketin bütçesini sarstı.

Konu Bakan Kasapoğlu’na da iletilmiş. Belediye’nin yaptırdığı yeni stadyum ve spor salonu bakanlığa devredildikten sonra bütçeden değil ama Spor Toto veya başkaca bir kaynaktan Çorum Belediyesi’nin harcamaları karşılanacakmış. Bakan Kasapoğlu, bir şekilde soruna çözüm bulunacağını taahhüt etmiş.

Son Güncelleme: 24.02.2019 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-24 13:08:19

Maliye bakanı yatırım programını açıkladı. Kemerler sıkılacak. Seçim öncesi bol keseden dağıtılan vaatlere karnımız tok. Adalet lazım adalet. Devleti dolandıranların ödüllendirilmesi yerine normali olarak cezalandırıldığı adalet...

Avatar
çağdaş 2019-02-24 13:24:57

statyum konusunda sayın bakandan beklenen haberin gelmesi güzel olmuş

Avatar
İskilipli 2019-02-24 16:18:45

Ağustos ayına gençlik merkezi ve semt sahasımı?
Yetişecek 6 ay var. Üniverteye devir edilin binada hadeket YOK kaldı ki yer bulunacak tekel direk çatı bitecek 6 ayda.
Çoook zor hastaneye dönmese iyi.

Avatar
Serkan 2019-02-24 17:53:23

Her bakan bu kadar yatırım yapsa memleket ihya olur.. Damadınızım dedi biz bir istedik damat iki verdi.. MaşAllah, barekAllah.. Enişte önemli.. Malum memlekette darbe haberini de ‘enişte’ vermişti..

Avatar
Ahmer 2019-02-25 09:51:14

İyi üfürmüş,

Avatar
Ömer Haşim 2019-02-24 12:52:14

Gerçekten verimli bir ziyaret.Uzun zamandır ilimize yapılan üst düzey ziyaretlerden en verimli olanı sanki.

Avatar
Faruk 2019-02-24 19:13:16

Sayın Valimiz yapılan vaatlerin hepsini tek tek not aldı Halil ibrahim AŞGIN Başkanıma ve Av. Fatih MADEN e teşekkür ediyorum Sayın Bakanımızı Çoruma davet ettikleri için