Çifte prim sözü

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı'na prim müjdesi verildi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 21:58
Çifte prim sözü

Grubunu lider olarak tamamlayıp yarı finallere kalan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Başkan Gül, yarı final ve final müsabakalarında alınacak galibiyetler için ve 1. Lige yükselme durumunda voleybol takımı oyuncularına prim müjdesi verdi. Primlerde cömert davranacaklarını belirten Belediye Başkanı Gül, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak’a primlerin ayarlanması konusunda çalışma yapması için talimat verdi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak, sezon başından bu yana bir üst lige çıkma hedefiyle mücadele verdiklerini bugün ise hedeflerine ulaşmak için son basamağa geldiklerini söyledi. Solak, “Takımımız iyi mücadele ediyor ve başarıya odaklı olarak çalışmalarına devam ediyor. Yarı final ve ardından final müsabakaları bir üst lige çıkarak tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Sungur 2019-02-25 23:03:58

Henüz yeni olmasına rağmen başarılarıyla kendinden söz ettiren çorum belediyesi gençlik ve spor kulübünü yürekten destekliyoruz. ALLAH Muvaffak etsin kaliteli insanların olduğu yerden daha da güzel haberlerin geleceğinden hiç kuşku yok...