Çorum'a Ümit Milli Maç sözü

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çorum'da Ümit Milli Maç oynanma sözü verdi.

06 Mayıs 2023 Cumartesi 22:18
Çorum'a Ümit Milli Maç sözü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi. Büyekşi, Çorum'da Ümit Milil Maç oynanması sözünü verdi.

VALİ ÇİFTÇİ ZİYARETİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir dizi ziyaret için geldiği Çorum'da ilk olarak Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret etti. Valilik ziyareti sonunda Büyükekşi, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

BÜYÜKEKŞİ: 'TEBRİKLER, ÇORUM FK ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR'

Daha önce de Çorum’a ziyarette bulunduğunu açıklayan Büyükekşi, “Yaklaşık 7-8 yıl oldu. O günden bugüne bayağı bir değişim olmuş. O zaman ihracatı 1 milyar doların altındaydı. Şimdi 1 milyar doları geçmiş. Son derece sevindirici. Sporda, Çorumspor önemli bir yol aldı. Şu anda şampiyonluğa oynayan takımlardan bir tanesi. Onun için kendilerini tebrik ediyoruz. Çorum’da olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ SORUSU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, “Beşiktaş şampiyon olsa bile ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim” sözleri hatırlatılması üzerine Büyükekşi, “Bugün bunu konuşmamız söz konusu değil. Biz bugün Çorum için geldik" dedi.
Ziyarette Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Hitit üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Zeki Gül hazır bulundu.

ÇORUM FK TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Çorum Futbol Kulübü'nü ve bazı spor tesislerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Büyükekşi'den milli maç sözü istedi. Büyükekşi, Çorum Yeni Şehir Stadyumu'nun kapasitesinin yetersiz olmasından dolayı Büyükekşi Çorum'a Ümit Milli Maçı sözü verdi.

AŞGIN PAYLAŞTI

Milli maç sözünü sosyal medya hesabından duyuran Aşgın; "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mehmet Büyükekşi’ye 'Spor Kenti Çorum' vizyonumuz doğrultusunda belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teslim ettiğimiz stadyumumuzu ve Çorum FK tesislerimizi tanıttık. Övgü dolu sözler duyduğumuz Başkanımız'dan şehrimize bir milli maç istedik, sözünü aldık." ifadelerini kullandı.


 

Son Güncelleme: 06.05.2023 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2023-05-07 10:12:24

Stadyum 15 bin değil en az 25 bin kişilik yapılmalıydı. Bu stadyumu 15 bin kişilik olarak yapanlar., çorum fk nın 3. ve 2. lig arası gelir gider diye düşünmüşler. 1. lig ve süper ligi düşünmemişler bile. 100 bin nüfuslu şehirlere 15 bin kişilik stad yapılıyor. Aynı paraya 25 bin kişilik stad yapılrdı. Giresun ve Ordu illeri çorum dan merkez nüfusu olarak daha küçük olmasına rağmen 20 bin kişilik üzeri stadyum yapılmıştır.

Avatar
Kamil 2023-05-07 10:27:31

Ümit milli takım maçı nedir ya, ne demek kapasite yetersiz. 17.000 kapasiteli Fatih Terim stadında oynatırken yeterli oluyorda konu Çorum olunca mı yetersiz kapasite.Çok yanlış yapıyorsunuz çok.O zaman yetersiz kapasiteli stadı niye yaptılar Çoruma?Hem de daha yeni yapıldı.

Avatar
Sezer 2023-05-07 12:27:50

Sayın Külcü stadı şehrimize kazandırdığın için Allah razı olsun ama şu stadı 15000 değilde 19000 yapsan nolur du san ki.Ah Külcü Ahh.Hazır stad varken Beşiktaş vodefonepark gibi zemini aşağıya çekip büyütmek lazım.Yoksam milli maç vermez bunlar.

Avatar
Ugur 2023-05-07 00:50:23

Ümit milli maçi ulusal basın takip bile etmiyor A milli hazırlık maçı daha iyi olurdu kapasite bahane

Avatar
Çorumsuz 2023-05-06 23:21:18

AGA REKTÖR NE YAPIYOR ORDA DELİRECEĞİM ARTIK YA YETER!

Avatar
Bayindir 2023-05-07 04:41:34

Aman! Ne buyuk bagis..!

Avatar
kenan 2023-05-07 05:21:29

kupa, yiğ, milli, aşağısı olmamalı

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-07 11:11:12

Çok fazla bir şey beklemek hayal olur. Çorum değil de Hükümetin ve Ak partinin içerisinde ki Binali Yıldırım'ın Erzincanı, Bekir Bozdağ'ın Yozgatı, Numan Kurtulmuş'un Ordu' su vb. şehirler olsaydı, çoktan A Milli maç oynanmıştı. Çorum Türkiye de her zaman Üvey evlat muamelesi görmektedir. Hükümet Çorum'u seçimden seçime hatırlıyor. Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....