Gülen taraf biz olalım!

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, son maçla ilgili açıklama yaparken, ikinci yarıya ilişkin de tüyolar verdi

15 Aralık 2017 Cuma 10:45
Gülen taraf biz olalım!

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, ligin ilk yarısını 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi. Son haftalarda iç sahada aldıkları sonuçların taraftarı tedirgin etmiş olabileceğine değinen Tokuş, Karacabey maçının kendileri açısından son derece önemli olduğunu ifade etti. Bu maçı kazanarak taraftarlarını sevindirmek istediklerinin altını çizen Tokuş, Karacabey takımının ciddi bir rakip olduğunu ifade ederek, “Pazar günü çok ciddi bir rakip ile karşılaşacağız. Play-Off’u kovalayan ve iyi oyunculardan kurulu kontra atak futbolu çok iyi uygulayan bir takım. Buna karşılık bizlerde her zamanki gibi mücadeleci oyunumuzu ortaya koyacağız. Bu maçı kazanarak kendi sahamızda 2 haftadır üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindirmek arzusunda olacağız. Bu maçın bir de puansal durumu mevcut. Lider Uşak takımı Cumartesi günü zorlu Arsin maçına çıkacak. Uşak’ın bu maçta puan ya da puanlar kaybetmesi ve bizim de kazanmamız halinde aradaki farkın 3’e ya da 2’ye düşmesi olasılığı vardır. Şunu herkes bilsin ki, ikinci yarıda çok daha fazla koşan, mücadele eden, agresif ve gol yollarından etkili bir takım ortaya çıkartmak için çalışacağız. Şimdiden bunun için çalışmaya başladık. Ligin ikinci yarısında maçlar çok daha zorlu geçecek. Şampiyonluğa giden takımların özellikle ikinci yarıda ayakta kalanlar ve takım içerisindeki birlik ve beraberliği sağlayan takımlar olacağını düşünüyorum. Bu takımlardan biri de biz olmak istiyoruz. Sezon sonunda da özlenen şampiyonluk kupasını Çorum’a getirmek istiyoruz. Bu doğrultuda da son güzel iyi güler. İnşallah sonunda da gülen taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.