İşte Yeni Çorumspor'un belgesi

Yeni Çorumspor Kulübü isim ve logosu TFF tarafından tescillendi. İşte TFF'nin karar yazısı...

18 Aralık 2018 Salı 13:20
İşte Yeni Çorumspor'un belgesi

Çorum Belediyespor’un ‘Yeni Çorumspor’ şeklindeki isim değişikliği Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylandı.

TFF’nin söz konusu kararında, Çorum Belediyespor’un tüm aktif ve pasifleriyle Yeni Çorumspor Kulübü devrinin tesciline engel olmadığı bildirildi. Ayrıca yeni logo da aynı karar bünyesinde tescillendi.

Karar’da şöyle denildi:  “Çorum Belediyespor Kulübü Derneği ile Yeni Çorumspor Kulübü Anonim Şirketi 3 Aralık 2018 tarihli yazılarıyla Federasyonumuza başvurarak Federasyonumuzda tescilli olan Çorum Belediyespor Kulübü Derneği bünyesindeki futbol şubesinin (amatör ve profesyonel) tüm aktif ve pasifleriyle beraber Yeni Çorumspor Kulübü Anonim Şirketi” unvanı ile tescilini ve kayıtlardaki logosunun aşağıdaki yeni logo ile değiştirilmesini talep etmiştir.

Dernek ve şirketin gönderdiği belgelerin incelenmesi neticesinde TFF Statüsü’nün 76. Maddesinin 5. Fıkrası ve TFF  Kulüp Tescil Talimatı’nın 14. ve 15. Maddeleri uyarınca; Çorum Belediyespor Kulübü Derneği bünyesinde yürütülmekte olan amatör ve profesyonel tüm futbol faaliyetlerini barındıran futbol şubesinin talep edildiği şekliyle tüm aktif ve pasifleriyle Yeni Çorumspor Kulübü Anonim Şirketi’ne devrinde hukuki bir engel olmadığı anlaşılarak devrin kabulüne ve kulübün Federasyonumuz kayıtlarında “Yeni Çorumspor Kulübü Anonim Şirketi” olarak tesciline ve aşağıdaki logonun kulüp logosu olarak değiştirilmesine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 12.12.2018 tarih ve 103 sayılı toplantısında karar verilmiştir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.