‘İstifa’ sorusuna bu sözlerle cevap verdi

Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, Keçiörengücü yenilgisi sonrası taraftarın istifa çağrısına ilişkin soruya cevap verdi.

04 Kasım 2023 Cumartesi 19:01
‘İstifa’ sorusuna bu sözlerle cevap verdi

Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, Ankara Keçiörengücü maçının ardından, mağlubiyette sadece hakem kararlarının eleştirilmemesi gerektiğini belirterek, “Kendi hatalarımızı da görmeliyiz” dedi.

İKİNC İYARI BAMBAŞKA MAÇ

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Çorum FK, sahasında Ankara Keçiörengücü'ne 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, iyi başlamadıkları bir mücadelede 2-0 öne geçerek oyunun kontrolünü ellerine aldıklarını söyledi. İkinci yarı bambaşka bir maç olduğuna dikkat çeken Tam, “Verilen yanlış kararlar maçı önüne geçti diye düşünüyorum. Üzücü oldu bizim için. O anda tepki verip soğukkanlılığımızı korumalıydık. Yediğimiz gollere de baktığımızda kontradan yakalandığımız pozisyonlar değildi. Takım olarak kendi yarı sahamızdaydık. Sayısal eksikliğimiz yoktu. Çok fazla pozisyon vermeden 3-2 yenildik. Böyle olmaması gerekiyordu. Hakem kararları falan gibi bir sürü mazeret üretilebilir ama 2-0’dan 3-2’ye dönüyorsa maç bana yazar” diye konuştu.

TARAFTARIN İSTİFA ÇAĞRISI

Taraftarın istifa çağrısı ile ilgili soruya da cevap veren Tam, “Onunla ilgili değerlendirmeyi yönetim kurulu yapar. Gereken mücadeleyi bu takım için şimdiye kadar verdik. Profesyonel hayatın içinde olabilen şeyler. Gerekli değerlendirmeyi yaparlar biz de ona saygı gösteririz. Bunların konuşulacağı bir ortamda olmadı. Herkesin morali bozuk” ifadelerini kullandı.

Kararlarla ilgili pozisyonları inceleyeceğini anlatan Tam, “Sadece duyum var. Öncesinde verilmeyen kararlar maça mal oldu. Hakem hataları olabilir. Verilen kararlar yanlış olabilir. Sadece hakeme yüklenmemiz gerekiyor. Kendi hatalarımızı da görmeliyiz” diye konuştu. Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Cenk Özcan, Çorum FK maçının ardından, “Bu maç bizim dönüş maçımızdı. Bu maçı kaybetseydik farklı bir tarafa oynayabilirdik. Bugün kazandığımız için yine play-off içerisindeyiz” dedi.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ CENK ÖZCAN

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Ankara Keçiörengücü, deplasmanda Çorum FK'yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cenk Özcan, “Çok zor bir müsabaka oldu. Teknik heyetimiz ve tüm oyuncularımızı kutluyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. İlk yarıda, ilk 15 dakika da pozisyon bulacağımızı biliyorduk. pozisyonumuz oldu. Onları değerlendirebilseydik. Maç daha farklı olabilirdi. Dikkatsizlik, biz bu konuda çok çalışıyoruz ancak duran toplarda adam paylaşımında yaptığımız hatalar bize gol olarak döndü. Devre arasında oyuncularımıza 'Bu değilsiniz içinizdeki cevheri dışarı çıkarın' dedik. Sonra maç bu sonuca geldi” ifadelerini kullandı.

ÇOK ZOR DEPLASMAN

Çorum’un çok zor bir deplasman olduğunu açıklayan Özcan, “Gerçekten çok müthiş ve coşkulu bir taraftarı var. Onlara da teşekkür ediyorum. Maçın içerisinde pozisyonlar var. Bunlara bakmak gerekiyor. Eğer bize yanlış bir şey varsa, size yanlış bir şey varsa bunun değerlendirilmesi lazım diye düşünüyorum. Bu bizim dönüş maçımızdı. Bu maçı kaybetseydik farklı bir tarafa oynayabilirdik. Bugün kazandığımız için yine play-off içerisindeyiz. Bunun içinde farklı şekilde hazırlanıp Bodrum maçını kazanmak istiyoruz. Rakibi kutluyorum. Her iki takıma da teşekkür ediyorum. Şu ana kadar deplasmanda bizi en çok yoran taraftar oldu. Onları da kutluyoruz” şeklinde konuştu.


İHA

Son Güncelleme: 04.11.2023 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2023-11-04 19:59:04

Oğuzhan baskan Tahsin hocayı göndermezseniz maça gelmiyoruz.Baska hocami yok.Bak Pendiki Osman Özköylüyü süper lige çıkardı ama tutmadı gitti.Bu israr nedir Baskan.Yarin vakit cok geç olabilir.

Avatar
İstifa 2023-11-04 20:55:47

hocam TAM anlamamışsınız. İstifa istenmez, verilir. Görevden af istenir. Lütfen görevden affınızı isteyiniz.

Avatar
crm 2023-11-05 14:49:00

takımı geri çekmek gibi, (özellikle kendi saha ve seyircisi önünde) saçma bir oyun taktiğini kabul etmiyorum. yaslanırsan kendi ceza sahana, hatalar olacak tabi, takımı çıkartsana orta sahaya, ilk yarıda olduğu gibi, boş yapma, sorunlusu sensen gereğini yapacağım deyip istifanı açıklayacaktın. "kovulmayacaktın"...

Avatar
Veli 2023-11-04 19:19:15

Istifa ettirilmemeli bundan sonraki Maclara bakmali takim iyi top oynuyor sansizlik var nazar degdi bir kurbam kesmeli

Avatar
Kuscuzade 2023-11-05 15:13:57

Takım iyi , yalnız tecrübeli bir hocanın elinin değmesi lazım!