Maden Çorum’da, gündem satranç

Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Av. Fatih Maden, Çorum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

05 Nisan 2022 Salı 14:24
Maden Çorum’da, gündem satranç

Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Av. Fatih Maden, Çorum’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kız ve Erkek yurtlarını ve Yeşilay’ı ziyaret eden Başkan Vekili Maden, yöneticilerle bir araya gelerek satranç sporunun kurumlar arasında yaygınlaşması ve gençlerimize ulaştırılması hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Çorum Spor Lisesi’nde öğrencilerle, Hitit Üniversitesi Spor Kulübü’nde sporcularla, Çorum Belediyesi Mevlana Spor Salonu’nda kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Maden satranç sporu üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Maden, İl genelinde yaptığı görüşmelerde satranç sporunu tanıtan, gerçekleştirilen, gerçekleştirilmesi planlanan projeler ve faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu. 

Son Güncelleme: 05.04.2022 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.