O takım için devreye girdiler

Çorum Voleybol Takımı’nın yaşadığı probleme şimdilik çözüm bulunduğu öğrenildi.

22 Ocak 2019 Salı 13:19
O takım için devreye girdiler

2. Lig’de mücadele eden Çorum Voleybol Takımı’nın yaşadığı probleme şimdilik çözüm bulunduğu öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre, Çorum Voleybol Takımı imkânsızlıklar ve yerelde yeterli desteği bulamaması nedeniyle zor günler yaşıyor. Genç sporcuların sorununu aktardığımız ‘Bir kulübün dramı: Deplasmana gidecek para bulamıyorlar’ başlıklı haber üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi devreye girdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, takımın deplasman giderinin karşılanması için Ticaret ve Sanayi Odası ile görüştü. TSO yönetimi voleybol takımına destek verileceğini taahhüt etti.

Çorum Belediyesi ise voleybol takımının Rize deplasmanı için araç tahsis edeceğini ifade etti.

Bu arada AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da, Çorum Voleybol Takımı’nın mağduriyetinin çözüme kavuşturulması için gerekenin yapılacağı mesajını verdi. Ahlatcı, “Haberi yeni gördüm. Umarım geç kalmamışızdır. Kulüp idarecileri bana ulaşsınlar. Çocuklarımıza yardımcı olacağım.” dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2019 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Numaraci 2019-01-23 00:45:17

Bırakın kardeşim kıvırmayın. Reklam yaptınız kimseden ses çıkmayınca üstlenmek zorunda kaldınız. Üstleneceksiniz tabi. O kadar ödenekleri nerelere harcıyorsunuz? Corumda o kadar zengin var neden birisi üstlenmiyor çok mu zor ? Düşündünüz mu? Çünkü Çorum'un ne olduğunu her zengin biliyor.