Ortaköy’e ikinci tesis

Ortaköy'e sentetik sahadan sonra şehir stadı ve spor tesisi yapılıyor

16 Temmuz 2018 Pazartesi 14:09
Ortaköy’e ikinci tesis

Ortaköy ilçesinde daha önce yapımı tamamlanıp hizmete giren sentetik futbol sahasına ilave olarak şimdi de Deveyolu mevkiine İlçe şehir stadı ve spor tesisi yapılıyor.

Konuya ilişkin bilgi veren Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, şöyle dedi,

“Göreve geldiğimiz 2014 yılında ilçemizde hiçbir spor tesisi yoktu, şuanda ise ilçemizde Bir İlçe Spor Salonu,yürüyüş parkuru, 2 ayrı bölgede spor kondisyon aletleri, 1 sentetik çim halı saha bulunmakta, inşallah yine 25 Temmuz 2018 günü ihalesini yapacağımız Şehir stadını da en geç 3 ay içerisinde tamamlatarak hizmete sunmuş olacağız, Seçim Beyannamemizde belirtmiş olduğumuz üzere Gençlerimizi Kahvehane köşelerinden kurtarıp, spor tesislerine kavuşturacağız demiştik,nihayetinde sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, İlçemize Hayırlı olsun.

Son Güncelleme: 16.07.2018 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Parke taşı 2018-07-16 22:52:06

İlk önce belediyeye yaptırdığı işlerin parasını ödesin geçen yılki parkelerin parası duruyor