Siyasi ayak oyunları oynanıyor

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Çorum Belediyespor'un yeni ismini Yeni Çorumspor olarak açıkladı.

13 Aralık 2018 Perşembe 16:06
Siyasi ayak oyunları oynanıyor

Çorum Belediyespor’un yeni ismi Yeni Çorumspor olarak değişirken, şirketin adı ise Yeni Çorumspor Kulübü A.Ş. oldu.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan, bugün Çorum Belediyespor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı formatılı programa spor muhabirlerinin yanı sıra amigoların katılması dikkat çekti.

Çorumspor'un şehrin ortak paydası olduğunu belirterek söze başlayan Özcan, kulübün yeni isminin Yeni Çorumspor olduğunu açıkladı. Özcan, kimseden destek almadan bugünlere geldiklerini, Çorumspor için şehrin tüm paydaşlarının ellerini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, kulübün isminin Çorumspor olması için Rumi Ispanak’la da görüştüğünü keydetti.

Özcan, konuşmasında özetle şöyle dedi; “Şimdilik Yeni Çorumspor’la devam ediyoruz. Bir takım koltukların garantisini isteyenler Fatih Özcan’ın görevden alınması için çeşitli dilekçeler veriliyor. Taraftarlar getirdi beni, beni yine onlar gönderir. Beni bu takımdan göndermeye kimsenin gücü yetmez. Cebimden 4 milyon lira çıkan para var. Benim sevdam Çorum’dur. Türk milliyetçisiyim. Rızkımı Ankara’da kazanıyorum. Ama Çorum sevgim her şeyin üstünde. Deplasmanda bir şansızlıktır gidiyor. Biz oynuyoruz onlar kazanıyor. Bir şeyi yanlış yapıyoruz, onu düzelteceğiz. Gençlerin önünü açıyoruz. Elimde sihirli değnek yok. 9 yıldır devlet zihniyetiyle yönetilmiş bir kulübü futbol kulübü yapmak için zorlanıyoruz. Futbolcu alışmış, taraftar bir şey deyince zoruna gidiyor. Genç futbolcular eleştirilere açık olacak. Biz tribünlere oynuyoruz. Taraftar için varız. Çorum’un tüm paydaşlarına sesleniyorum, Çorumspor’da siyaset bitmiştir, bahaneyi bırakalım sahalara dönelim. Taraftarımızla kazanıyoruz. Cizre maçı böyle olmuştur. Deplasman fobimizi yendikten sonra teknik ekibin görüşleri doğrultusunda takviye yaparak ikinci yarıya daha güçlü çıkacağız. Adliye maçından sonra sportif değil, siyasi açıklamam olacak. Çünkü bana siyasi ayak oyunları oynadılar. Bunların hepsini adliye maçından sonra açıklayacağım. Koltuk isteyenler evindeki fiskos koltuğuna oturursun. Ben daha onlara çok gol atarım, atmaya da devam ederim. Çok şeye de şahidim. Adliye maçından sonra bekliyorum. Yeni stadyumda veya AVM’de store mağazası oluşacak. Bir web sitemiz olacak. İnternette, sosyal medyada aktif hale getirilecek. Marka değeri oluşturmaya çalışacağız.

Çorum Belediyespor'da isim değişikliğ imevzusunu Belediye başkan adayı açıklanana kadar bekletiyorlar. Bunların kimler olduğunu isim isim açıklayacağım. Çorumspor buna alet edilmemeli. Herkes Çorumspor’un ahını ödemiştir. Buyrun genel kurul yapalım. Ben darbe yaparak gelmedim ki. Taraftar istemediği sürece beni kimse götüremez. Şu anda çok önemli görevlerde bulunan siyasiler. Kumpasları açıklayacağım. Savcılığa ifade vermeye hazırım.

Çorumspor'u şampiyon yapma sözü veren Özcan, başarısızlık halinde kulüpteki görevini bırakacağını taahhüt etti.

Bu arada Özcan, Habercim19 Yazı İşleri Müdürü ve Yazarı Elvan Yılmaz’ın sorduğu bir soruya  cevap verirken,  şahsı hakkında kaleme aldığı bazı eleştirel yazılara da hem sitem etti hem de eleştirdi.

Son Güncelleme: 13.12.2018 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-12-13 20:24:41

Yaptıklarınızla küçüldüğünüzün farkında değilsiniz anladık ama boş laflarla kendinizi kurtaracağınızı mı sanıyorsunuz?

Avatar
Kendimce 2018-12-13 20:36:37

telefonu kendisinden daha a....ı olan insanların yönettiği takımın adı Çorum Belediyespor'dur. Çünkü kaç yıldır aynı insanlar yönetiyor ancak bir üst lige çıkamadılar.

Avatar
D. Kadir 2018-12-13 20:40:52

Başkan ve yönetimi taraftar tarafından sevilmek istiyorsanız önce mütavazı olun. Merak etmeyin mütavazılık bedava milyon harcama gerek yok!!!

Avatar
Eşref 2018-12-14 15:10:38

Başkan önce sen yardımcın Hamit Işık'ın zamanında Çorumspor'u TFF'ye şikayet etmesini açıkla sonra senin Çorumspor sevdana inanalım.

Avatar
Hele kadroya bak 2018-12-14 16:35:58

Bir yanda hamidouuu bir yanda dj mıstııııık şampiyonluk uzak değilllll çoooook uzaaaak.

Avatar
adsiz 2018-12-20 01:00:08

Çalışmalar olumlu.sonuç olarak fena bir sıralamada değiliz.ikinci yarıda daha gayret edeceklerini düşünüyorum.Başarılar diliyorum.Elestirenleri de saygıyla karsiliyorum