Ve uzun aradan sonra ihale edildi

Çorum'da inşaatı yarım kalan spor salonu yeniden ihale edildi. İhale haberini Milletvekili Ceylan duyurdu.

04 Aralık 2021 Cumartesi 13:42
Ve uzun aradan sonra ihale edildi

Çorum Belediyesi’nin yapımına başladığı ancak yarım kalması nedeniyle bir protokolle Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devrettiği spor salonu inşaatının tamamlama ihalesi yapıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımına başlanan ve yaşanan bir takım sıkıntılar nedeniyle tamamlanamayan 3 bin 500 kişi seyirci kapasiteli Spor Salonu inşaatının yeniden ihale edildiğini bildirdi.

Ceylan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilen İskilip yolu üzerinde 25 bin metrekarelik bir alanda yapımına başlanan ve yüzde 70’i tamamlanan spor salonunun gerek devir, gerekse de yüklenici firmadan kaynaklanan sebeplerden dolayı bitirilemediğini hatırlattı.

Bakanlığa devrinin ardından yaptıkları girişimler neticesinde işin tamamlanması için ihale açıldığını vurgulayan Ceylan, geçtiğimiz günlerde yapılan ihale sonucunda 53 milyon 660 bin TL bedelle işin yapımını Mavi Tepe İnşaat Mirza İş Ortaklığı firmasının üstlendiğini kaydetti.

25 Kasım 2021 tarihinde sözleşme imzalanan firmaya 30 Kasım 2021 tarihinde yer tesliminin yapıldığını belirten Ceylan, Spor Salonu’nun sözleşmede yer alan teslim süreci içerisinde tamamlanacağı bilgisini paylaştı.

Çorum’a yapılacak olan tüm proje ve yatırımların takipçisi olduklarını vurgulayan Ceylan, AK Parti iktidarında başlanan hiçbir projenin yarım bırakılmadığı gibi spor salonunun da en kısa sürede bitirilerek Çorumluların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 04.12.2021 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-12-04 15:53:57

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Çorum kimsenin umrunda bile değil. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. 20 senedir Çorum Üvey evlat. 20 senedir Çorum çantada keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
İskilipli 2021-12-05 06:06:37

iyiki devinden sonra Çürük raporu alınıp beklentileri.
Hatırladıysak gerekirse Halk yardımları ile yapımına başlanan çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye devir edilip edilen sonra Çürük olduğu için inşaatı DURDURULAN MYO halen bekliyor beklemektedir danada bekleyecekmidir?
Gelin.Görün. neden? bu binada yapı denetim yokmu idi? Tuhaflık yokmu?

banner165