Yüzme havuzu kapatılıyor

Osmancık'taki yüzme havuzu, koronavirüs vakalarının artışı nedeniyle bir süreliğine kapatılıyor

14 Ağustos 2020 Cuma 12:08
Yüzme havuzu kapatılıyor

Çorum’un Osmancık ilçesinde pandemi döneminde açılan yüzme havuzu ülke genelinde artış gösteren koronavirüs nedeni ile geçici bir süreyle kapatılacak.

Osmancık Belediyesi normalleşme süreciyle 15 Temmuz 2020 tarihinde açılarak hizmet vermeye başlayan kapalı yüzme havuzunun kapatılacağını duyurdu. Havuzun ülke genelinde artış gösteren korona virüsnedeniyle kapatılacağı belirtilen açıklamada,  “Ülkemiz genelinde artış gösteren koronavirüs salgını nedeniyle, kapalı yüzme havuzumuz 17 Ağustos Pazartesi gününden itibariyle tedbir amaçlı olarak geçici bir süre hizmete kapatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

Osmancık Belediyesi tarafından yaklaşık 14 dönüm alana 2018 yılında inşa edilen Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi 15 Temmuz 2020 tarihinde açılarak hizmet vermeye başlamıştı.

İHA

Son Güncelleme: 14.08.2020 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2020-08-14 13:22:36

şimdiye kadar açık olması mantıksızdı ki?

banner165