Acılı aileye Cumhurbaşkanı'ndan taziye

Bayat'ta yaşanan yangın faciası sonrası Milletvekili Ceylan, acılı aileyi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı'nın selamı ve başsağlığı mesajını iletti.

14 Ağustos 2020 Cuma 16:02

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bayat’ta 4’ü çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği facianın ardından acılı aileyi ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamı ve başsağlığı mesajını iletti. iletti, Bakan Soylu ile görüştürdü.

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı Bayat'a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, parti teşkilatı mensupları tarafından karşılanan Milletvekilleri Ceylan ve Kaya ile İl Başkanı Ahlatcı, yanan evlerin enkazında incelemede bulundular. Hayatını kaybeden vatandaşların aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarını paylaşan AK Parti, heyeti olayla ilgili de bilgiler aldılar.

MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, acılı aile ve tüm Bayatlılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamı ve başsağlığı mesajını iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de telefonla görüşerek son durum hakkında bilgi paylaşımında bulunan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, daha sonra da aile fertlerini Bakan Soylu ile görüştürdü.

Devletin tüm imkanlarıyla yaraların sarılması noktasında acılı ailenin yanında olduğunu ifade eden Ceylan, "Bayat bizi her zaman bağrına bastı, biz de Bayat'ımız için elimizden gelenin fazlasıyla yerine getirmek için çalıştık, çalışacağız. Keşke böyle bir acı olay hiç yaşanmasaydı, ama takdiri ilahi Allah'tan geldi. Sizler inşallah yavrularınızla cennette birlikte olacaksınız. Acınızı yürekten paylaşıyorum, Allah size sabır versin" dedi.


 

Son Güncelleme: 15.08.2020 01:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceylan 2020-08-15 00:43:16

Sn ceylan artık millet yutmuyor yolda kimi görsen recep tayyip erdoğan 'ın selami var diyorsun. Hem vebali de büyük. Değiştir artık şu plağı. Biseyler üret çizik plak gibi hep aynı şeyleri söylüyorsun. Gına geldi artık. Corumun abisiysen abiliğini bil. Şov yapmayı bırak hem beceremiyon. Şovun bile bi raconu var. Gerçekten kabak tadı verdi.

banner165