Ahmet Yanık vefat etti

Çorum Belediyesi'nden emekli Ahmet Yanık hayatını kaybetti.

03 Ocak 2021 Pazar 14:28
Ahmet Yanık vefat etti

CHP İl Başkan Yardımcısı Ümit Er’in kayınbiraderi, Çorum Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hülya (Kerman) Yolyapar’ın halasının oğlu, Belediye’den emekli Ahmet Yanık (56), bir süredir lösemi tedavisi gördüğü Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Merhume Güner Yanık ile merhum, eski sebze komisyoncularından Recep Yanık’ın oğulları, Vesile Yanık’ın eşi, Gökhan Yanık, Sevcan Kepçeli ve Oğulcan Yanık’ın babaları, Ali Yanık’ın kardeşi, İngilizce öğretmeni Nilgün Er’in ağabeyi, Ümit Er’in kayınbiraderi, Hülya Yolyapar, Derya Turnalı, Necmettin Kerman ve Leyla Kerman’ın hala oğulları Ahmet Yanık’ın cenazesi, 4 Ocak Pazartesi günü (yarın) öğle saatlerinde Ulu Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 03.01.2021 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.