Başkan bizzat ödüllendirdi

Çorum’un İskilip ilçesinde temizlik yaptığı sırada bulduğu cep telefonu ve cüzdanı sahibine teslim eden temizlik işçisi çeyrek altınla ödüllendirildi.

17 Haziran 2021 Perşembe 01:20
Başkan bizzat ödüllendirdi

Çorum’un İskilip ilçesinde temizlik yaptığı sırada bulduğu cep telefonu ve cüzdanı sahibine teslim eden temizlik işçisi çeyrek altınla ödüllendirildi.

İskilip Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Satılmış Aktaş, geçtiğimiz hafta temizlik yaptığı sırada yolda bir cep telefonu ve cüzdan buldu. Aktaş, bir süre yaptığı araştırmanın ardından bulduğu cep telefonu ve cüzdanın sahibini bularak teslim etti. Temizlik işçisinin bu örnek davranışına İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük de, kayıtsız kalmadı. Aktaş’ı makamında kabul eden Başkan Ali Sülük, Aktaş’ı örnek davranışından dolayı teşekkür ederek çeyrek altınla ödüllendirdi.
Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Görevi esnasında bulduğu cüzdanı sahibine teslim eden Belediyemiz Temizlik İşleri Personelimize, teşekkür belgesini takdim ettik. Kendisini göstermiş olduğu dürüst davranış ve fedakâr çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.

İHA 
 

Son Güncelleme: 17.06.2021 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Oğuz 2021-06-17 12:10:06

Sayın Ali bey, bu güzel davranışı ödüllendirmeniz gayet hoş ancak acizane sizden bir istirhamım var, odanızdaki tefrişata önem vermişsiniz bu gayet doğal ancak gelen konuklarınızın eşit şartlarda ve adaletli bir şekilde oturması, ağırlanması daha hoş olur diye düşünüyorum. Odanızdaki koltukların eşit ve eşdeğer olması bu hususlar için oldukça önemli diye düşünüyorum. Bakınız emekçi vatandaş ne kadar çekinerek oturmuş sandalyenize, diğer konuklarınız ise gayet rahat ve onlardan üstünmüş gibi algılanabiliyor. Bu hususa dikkat çekmek istedim. Saygılarımla.

Misafir Avatar
nezilo 2021-06-17 14:41:04 @Ömer Oğuz

ne alakası var kardeşim. insanın oturuşundan da duyar kasmayın. Bir o kalmıştı duyar kasmadığınız. boş boş yorumlar

Beğenmedim! (3)