Belediye duy sesimizi!

Pazartesi Pazarı çevresinde ikamet eden semt sakinleri, Pazartesi Pazarı'nın aydınlatılmasını, aksi takdirde karanlık nedeniyle alandan geçmeye korktuklarını ifade ettiler.

02 Ağustos 2018 Perşembe 18:51
Belediye duy sesimizi!

Osmancık Caddesi Pazartesi Pazarı çevresinde ikamet eden sakinleri Pazartesi Pazarı’nın karanlık olmasından şikâyetçi.

Konuya ilişkin taleplerini dile getiren semt sakinleri, Osmancık Caddesi Pazartesi Pazarı’nda aydınlatmanın yetersizliğine dikkat çektiler.

Bölgede çok sayıda apartmanın bulunduğunu hatırlatan semt sakinleri, Pazartesi Pazarı içerisinde herhangi bir aydınlatma yok, akşamları bir yerden gelirken geçmeye korkuyoruz.

Apartman sakinleri olarak bu durumdan şikayetçiyiz. Çorum belediyesi’ne aydınlatma için  talepte bulunduk ama herhangi bir dönüş olmadı.”dediler.

Ulukavak Aile Sağlığı Merkezi ile öndeki bina arasına aydınlatma yapılmasını isteyen sakinler, “Pazartesi Pazarı zaten otopark gibi kullanılıyor. Bina önünde çocuklarımızın oynamasından endişe ediyoruz. Belki sesimizi duyan olur da aydınlatma problemine bir çözüm üretilir. Gerekirse imza toplayalım.” diye konuştular.

Son Güncelleme: 02.08.2018 20:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yanlış ifade 2018-08-03 08:49:31

Bu haberden anladım Çorum Belediyesi çok çalışıyor ki YEDAŞ ın görevini bile Çorum belediyesine soruyorlar. Elektrik diğeri yolun ortasında kalır yedaş kaldırmaz yine belediyeye sorarlar. Dışarıda çalışan kepçe kamyon dozer hepsi belediyenin olur. Vatandaş artık hangi kurum ne iş yapıyor onu öğrensin...